Mara Georgescu, videoclip de 20.000 de euro cu dansatoarele lui Wilmark

mara_georgescu.jpg

Mara Georgescu are 16 ani
Citeste tot despre: 

La doar 16 ani, Mara Georgescu a reușit să își facă loc în lumea muzicală de la noi și să lanseze deja trei piese de top. Tânăra a lansat recent videoclipul piesei „Dolce Gabbana”, pentru care a filmat la mare, pe un yacht, alături de dansatoarele lui Wilmark.

Mara Georgescu a prins gustul extravaganţelor. În plină toamnă calendaristică, dar cu temperaturi de vară, artista ne serveşte piesa „Dolce Gabbana”. O melodie care te face să explodezi de dorinţă, să uiţi de toate restricţiile şi problemele şi să îţi faci de cap, adolescent fiind sau orice vârstă ai avea.

mara_cu_impresarul_si_dansatoarele_lui_willmark.jpg

Mara și dansatoarele lui Wilmark

În videoclipul care a costat 20.000 de euro vedem cât de bine se pot distra fetele când sunt singure: iahturi, maşini de fitze şi dezmăţ. Alături de Mara, în videoclip apar dansatoare profesioniste şi o parte dintre ele sunt din echipa îndrăgitului Wilmark. Fetele s-au distrat pe bune la filmare, în special când au filmat pe mare, scenele de pe iaht. Nu sunt imagini speculate de cameră pentru videoclip, sunt momente reale, dans şi veselie. Din păcate, la un moment dat, la filmări, fetele au avut parte de momente nu foarte plăcute. Și asta pentru că tuturor, inclusiv solistei, li s-au făcut rău pe yaht. Piesa „Dolce Gabanna” este o producţie „Lanoy Music”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1