Mara Bănică, vacanţă pe yacht! Ce bine arată în costum de baie după ce a slăbit spectaculos

mara.jpg

mara banica vacanta
Mara Bănică, în costum de baie după ce a slăbit 15 kilograme
Foto: arhivă personală

Nu degeaba a aşteptat atât vacanţa de vară Mara Bănică! Jurnalista se bucură de un concediu de vis în largul mării, pe un yacht de lux, în compania băieţelul ei Dima. Înainte de escapada exotică, vedeta Antena 1 a ţinut o dietă personalizată, care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme, iar acum nu are nicio emoţie să se afişeze în costum de baie.

Mara Bănică a uitat de grijile cotidiene, iar ceea ce a ajutat-o să se detaşeze de agitaţia televiziunii este tocmai acest concediu, de care jurnalista încă mai profită. Vedeta se află de câteva zila pe un yacht, alături de mai mulţi prieteni, dar şi de copilul ei, Dima, pe care îl răsfaţă ca pe un prinţ. Este prima vacanţă pe care jurnalista alege să o petreacă în largul mării şi nu la hotel ca până acum, dar se pare că s-a obişnuit rapid cu noile condiţii de cazare, căci vasul a acostat în mai multe porturi care îşi o oferă o privelişte de vis.

mara_copil.jpg

mara banica copil
Mara Bănică e cea mai fericită atunci când îl are pe băieţelul ei aproape
Foto: arhivă personală

Deşi a fost întrebată unde se află şi cu cine, juranlista a preferat să nu răspundă acestor curiozităţi ale celor care o urmăresc pe reţelele de socializare şi s-a rezumat doar să publice imagini cu băieţelul ei, Dima fiind în acest moment cel mai important bărbat din viaţa ei.   

mara_dima.jpg

mara banica
Mara şi Dima se află într-o vacanţă de lux
Foto: arhivă personală

Mara a pozat înc costum de baie, iar fotografiile au făcut deliciul fanilor ei, care au remaract cât de bine arată acum şatena după ce a slăbit spectaculos 15 kilograme în ultimele luni cu o dietă personalizată.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1