Manuela Hărăbor, confirmată cu Covid: "Nevaccinată și în curs de imunizare pe cale naturală"

manuela-harabor.jpg

Manuela Hărăbor

“Sunt bine, plină de energie, fără simptome și cu nivel de oxigen maxim. Nevaccinată și în curs de imunizare. Pe cale naturală”, a anunțat actrița pe pagina ei de Facebook. Frumoasa din “Pădureanca” a luat virusul de la un coleg de scenă. “Eu nu am îndemnat pe nimeni să facă sau să nu facă vaccinul. Și nici nu o voi face vreodată. Eu am susținut și susțin în continuare libera alegere a fiecăruia dintre noi. Putem contracta și putem infecta deopotrivă. Eu am fost infectată, împreună cu alți trei, de un coleg vaccinat”, a declarat actrița la Antena 3.

“Nici acum nu m-au sunat de la DSP”

Actrița a fost confirmată pozitiv cu Sars-CoV-2 din data de 1 octombrie și reclamă faptul că nu a fost contactă nici până la acest moment de DSP. “Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie. Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile. Dacă această boală ar fi luată și tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI”, a spus actrița la Antena 3. 

Citește și:

INSP: Câți români vaccinați au făcut COVID-19 și câti au murit din decembrie anul trecut și până acum

Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5