Manuela Hărăbor: “Am învățat de la băiatul meu cum să accept destinul pe care-l am!”

manuela_harabor_5.jpg

manuela harabor, padureanca manuela harabor, manuela harabor andrei
Manuela Hărăbor, împreună cu fiul ei, Andrei
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Destinul i-a dat frumusețe, talent, un fiu minunat, dar și iubirea și respectul publicului. Manuela Hărăbor (50 de ani) este o mamă eroină, căci a avut grijă exemplar de fiul ei, Andrei, diagnosticat cu autism. Prezentă luni, 7 mai, la lansarea colecției “Insieme”, a Lizei Panait, actrița și-a deschis sufletul și ne-a povestit multe lucruri frumoase despre fiul ei, în vârstă de 27 de ani.

Dan Chișu (62 de ani) și Manuela Hărăbor s-au iubit cu foc, în anii ’90, așa că din amorul lor de scurtă durată a venit pe lume o frumusețe de băiat. Tânărul, care acum are 27 de ani, a fost diagnosticat de medici cu tulburare de spectru autist, iar Manuela Hărăbor s-a luptat toată viața să-i asigure recuperarea de care avea nevoie. “Băiatul meu e bine, are 27 de ani, suntem într-o perioadă de schimbări majore. Fiecare zi e o provocare pentru mine, pentru că nu știu cum începe ziua și cum se sfârșește. Sunt schimbări și de stare în perioada aceasta. Este totuși un adult, are 27 de ani, și nu îi mai place să i se spună ce să facă, cum să facă. Învățăm unul de la altul, eu învăț multe de la el, învăț cum să accept o situație în viață, dar și destinul pe care îl am”, ne-a spus vedeta.

padureanca.jpg

Manuela Harabor, aniversare, fiul Manuelei Harabor, Veronica, Padureanca, Ziua Mondiala a Autismului, petrecere
Rolul Siminei din "Pădureanca" i-a adus celebritatea

De asemenea, celebra actriță, care a devenit cunoscută la vârsta de 19 ani, după ce a jucat în filmul “Pădureanca”, ne-a mărturisit că este fericită că are proiecte pe bandă rulantă. “Proiecte sunt în continuare, mă bucur de ele! O să fie ceva frumos în toamnă, dar prefer să nu discut despre ele înainte. Pot să vă zic despre prezentarea din această seară, mă flatează de fiecare dată când Liza Panait mă pune pe aceeași dimensiune cu manechine profesioniste. Eu am debutat ca manechin în studenție și îmi mai aduc aminte de acea perioadă cu drag”, ne-a mai spus actrița, care a defilat în trei ținute superbe.

img_6574.jpg

Manuela Harabor, Miron Cozma, Liza Panait, prezentare de moda, Ozana Barabancea, Mirabela Dauer, vedete prezentare
Manuela Hărăbor a fost superbă în prezentarea Lizei Panait
foto: Sever Gheorghe

Manuela Hărăbor ne-a spus și secretul frumuseții sale: “Nu fac sport, nici când eram tânără nu mi-a plăcut să fac sport. Mă ține Dumnezeu așa, am conformația asta, mama a fost la fel ca mine, este în continuare. Moștenesc gena mamei. Este o femeie foarte frumoasă, care nu a făcut un tratament cosmetic la viața ei. Tata este și el o persoană longevivă, are 91 de ani și este o bucurie când îl vezi”, ne-a spus Manuela Hărăbor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • vedete copii bolnavi, suport psihologic parinti, asociatia de psihoterapie, Manuela Harabor, Cristian Manea, autism, copii autism, sindromul Down, copii cu diabet, copii cancer

    Fermecătoarea actriţă, ne-a intrat în suflete din filmul “Pădureanca”, a avut o prezenţă strălucitoare marţi, 27 martie, la Gala Premiilor Gopo, eveniment care a avut loc la Teatrul Naţional din Bucureşti. Manuela Hărăbor, care va împlini 50 de ani pe 2 aprilie, ne-a povestit noutăţile din viaţa ei şi ne-a prezentat-o pe sora ei mai mare, Cezarina, care îi este un real sprijin.

  • manuela harabor

    Pentru Manuela Hărăbor, cea mai recentă ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) va rămâne, cu siguranță, de poveste. Actrița cu cei mai frumoși ochi de la noi a reușit să-l cucerească pe cel mai cuceritor actor din cinematografia franceză, Alain Delon, omagiat la Cluj pentru întreaga activitate.

  • Nu mai are încotro. Dan Chişu a pierdut lupta în instanţă şi trebuie să scoată lunar din buzunar 3.000 de lei pentru a contribui la întreţinerea fiului pe care îl are cu Manuela Hărăbor, diagnosticat cu autism.

  • Manuela Harabor, aniversare, fiul Manuelei Harabor, Veronica, Padureanca, Ziua Mondiala a Autismului, petrecere

    Una dinte cele mai frumoase actriţe de la noi este, cu singuranţă, Manuela Hărăbor, cea care i-a dat viaţă personajului din „Pădureanca” (1987), rol care a urmărit-o toată viaţa şi care i-a asigurat notorietatea. Vă vine sau nu să credeţi, actriţa cu ochi precum safirele împlineşte azi, 2 aprilie, 50 de ani. De la petrecerea aniversară nu au lipsit părinţii, fiul şi sora actriţei.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5