Manechinele «Mamei Zina», bune de podium şi acum

12_2-col-savuica-acum.jpg

Dana Săvuică

Erau privite ca nişte zeiţe! Româncele se duceau la croitorese cu pozele lor în geantă, ca să-şi facă rochii la fel sau mergeau la coafor şi cereau coafuri identice.

12_cap-zina.jpg

Zina Dumitrescu

 

Este vorba despre manechinele care făceau furori în vremea comunismului, dar şi după Revoluţie, majoritatea descoperite de celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu (81 de ani): Dana Săvuică (48 de ani), Romaniţa Iovan (53 de ani) şi Nelly Năstase (41 de ani) sunt doar câteva dintre ele. Le readucem în prim-plan, pentru că toate trei şi-au pus recent pe reţelele sociale fotografii noi şi sexy, care nu sunt cu nimic mai prejos de cele din anii ’90.

 

Romaniţa Iovan a realizat şi un pictorial pentru o revistă, în care apare neretuşată şi fără machiaj, semn că are curaj să se arate lumii aşa cum numai iubitul ei, Iulian Gogan, o vede dimineaţa, acasă. “De când mă ştiu nu beau alcool, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi!”, a declarat Romaniţa Iovan pentru Click!

 

Dana Săvuică înnebunea bărbaţii în anii ’90 cu celebra reclamă la ciorapii Adesgo, în care îşi etala picioarele-i de gazelă. Ei bine, şi acum ar putea face la fel, căci celulita s-a ţinut departe de trupul blondinei, iar de asta ne-am convins şi singuri, din fotografiile estivale. La plajă, Dana Savuică arată ca un fotomodel de Playboy, revista în care a pozat în anul 1999.

 

Ultima pe lista noastră este superba roşcată Nelly Năstase (41 de ani), stabilită în SUA după ce a dus la bun sfârşit războiul în instanţă cu fostul soţ austriac, cu care îl are pe MG, un băieţel, de 14 ani. Nelly şi MG sunt nedespărţiţi până şi la sala de sport. Lucru care se vede: “Mănânc omletă doar din albuşuri. Consum ardei şi castraveţi cruzi. La prânz mănânc spanac fiert, o salată mare, fără ulei, cu multă lămâie. Seara mănânc salată sau fructe”, declara Nelly la PRO TV. 

Cătălin Botezatu scapă de riduri cu Terapia Dracula

13_1-col-bote-1993.jpg

Cătălin Botezatu în 1993

 

Şi Cătălin Botezatu, fost manechin în Epoca de Aur, arată mereu ca scos din cutie, o ținută de-a sa valorând mii de euro, cu tot cu accesorii. Are 51 de ani, dar nu-i dai mai mult de 40, el reușind să fenteze trecerea timpului cu ajutorul medicilor esteticieni. Prin urmare, ca să scape de riduri, Bote apelează adesea la injecţiile cu botox, în valoare de 200 de euro, dar și la Terapia Dracula (500 de euro şedinţa), care presupune injectarea propriului sânge vitaminizat.

13_2-col-bote-acum.jpg

2018 - Cătălin Botezatu știe cum să se întrețină

 

El ne-a vorbit despre întregul ritual de întinerire: “Îmi fac tratamente de hidratare, de luminozitate, măşti (în jur de 50 de euro) şi merg la salon pentru că acolo au servicii profesioniste. Folosesc și tehnologia Clatuu (150 de euro şedinţa), care ”omoară” ţesutul adipos din zona abdomenului”, ne- a declarat Cătălin Botezatu.

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5