Managerul care a făcut-o celebră pe Inna, dezvăluiri despre artistă. Lucrează de 11 ani împreună

14_44.jpg

2019 - Alături de Lucian Ştefan, managerul şi partenerul ei de afaceri
Citeste tot despre: 

Elena Alexandra Apostoleanu sau Inna, care a devenit faimoasă în urmă cu 11 ani, are agenda de lucru plină. În urmă cu două zile a lansat albumul “YO”, compus integral de ea, piesa acesteia, ”Tu manera”, este pe coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria, iar toată vara va cânta la Ibiza şi în America Latină. Acestea sunt performanţe la care puştoaica minionă din Mangalia nu visa vreodată.

Înainte de a deveni vestita Inna, Elena Alexandra Apostoleanu (32 de ani) a urmat cursurile Liceului Economic din Mangalia. După Bacalaureat, a urmat cursurile Universităţii Ovidius în Constanţa, unde a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice. A participat la audiţiile pentru emisiunea “Alege A.S.I.A”, însă nu a fost acceptată. La finalul anului 2007, pe când lucra pentru o firmă de imobiliare, cântăreaţa i-a întâlnit pe membrii proiectului Play & Win şi pe Lucian Ştefan cu care a început marea aventură “Inna”. Fata aceea mică de statură, de numai 1,63 m, cu strungăreaţă şi cu voce puternică a avut succes încă de la debut, în Spania, Polonia, Ungaria, Rusia şi în Turcia. Piesa “Hot” a cucerit imediat publicul şi iată că luni Inna a lansat albumul “YO”, compus integral de solistă.

14_12345.jpg

2008 - Aşa arăta Inna, la debutul muzical

A devenit şi compozitoare

Reporterii Click! au stat de vorbă, zilele trecute, la evenimentul unde cântăreaţa și-a prezentat noul album, cu Lucian Ştefan (31 de ani), cel care i-a fost alături încă de la debut: „Acum 11 ani a început proiectul, eram tineri, bucuroşi şi pasionaţi de ceea ce făceam. Încă de la început ea a avut succes internaţional şi eram doar noi doi, iar în câteva luni toată lumea a aflat despre ea. Inna este cel mai muncitor, profesionist şi unul dintre cei mai talentaţi oameni cu care am lucrat vreodată. După lansarea  «YO», pregătim încă două albume, unul în engleză şi unul în spaniolă. Va avea şi un nou turneu în America Latină peste 2 săptămâni şi va avea show-uri în Ibiza. Ne-am bucurat de colaborarea cu Eva Longoria, care a ales «Tu manera», piesa Innei, pentru a fi pe genericul fiecărui episod al serialului «Grand Hotel», dar va urma o întâlnire. Piesa a ajuns la Eva Longoria prin «Roc Nation», casa de discuri a lui Jay Z cu care lucrăm în America, şi i-a plăcut foarte tare”.

Inna a participat luni seară la evenimentul în care s-au proiectat la cinematograful din Băneasa mai multe videoclipuri ale solistei de pe albumul “YO”, compus de artistă integral, în limba spaniolă. 

Loading...