Mama adoptivă a Gabrielei Cristea, atac la Bianca: “E bună să prezinte doar rochiţe pentru Botezatu”

paula.jpg

Bianca Dragusanu, Paula Craciunescu, Gabriela Cristea, Te vreau langa mine, Kanal D, scandal, razboi
Paula Crăciunescu o iubeşte pe Gabriela ca pe propria fiică

Războiul mocnit dintre Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea, pe postul de prezentatoare la emisiunea “Te vreau lângă mine”, iese din birourile de la Kanal D şi se mută şi în familiile protagonistelor. Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei, îşi susţine fiica până în pânzele albe şi spune că Bianca nu are ce căuta la cârma show-ului, pentru că “stă la emisiune ca pe podium”.

Mare tam-tam se face în jurul emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, iar asta pentru că s-au întâlnit două pietre tari: titulara Gabriela Cristea (43 de ani) se află încă în concediu de maternitate, dar îşi pregăteşte revenirea pe post, anunţând că este pregătită să se rupă de micuţa Victoria (4 luni), în timp ce înlocuitoarea ei, Bianca Drăguşanu (35 de ani), a prins drag de meserie şi n-ar vrea să mai plece. Cel puţin nu acum, căci blondina a semnat un contract pe un an, iar prima ei zi de muncă a fost 18 septembrie 2017. În plus, şefii sunt mulţumiţi şi de prestaţia ei, şi de faptul că nu este atât de “scumpă” precum Cristea. Am contactat-o pe mama adoptivă a Gabrielei Cristea, pentru a o întreba cum vede această situaţie tensionată, iar femeia nu a menajat-o deloc pe rivala fiicei ei.

bianca_diamant.jpg

bianca dragusanu te vreau langa mine
Bianca Drăguşanu e ca o păpuşă la emisiune
Foto: arhivă personală

“Gabriela ar vrea să înceapă serviciul, însă nu poate, din cauză că Drăgușanca a tras clopotele și nu mai vrea să plece de acolo. Ea s-a dus la șefi și le-a spus că a semnat un contract pe un an și că nu vrea să plece. Mă uit acum (n.r – miercuri) la emisiunea pe care o prezintă ea și văd că spune acolo <Te dau afară din emisiunea mea>. Cum poate să zică așa ceva? Nu este proiectul ei, așa că ea poată să spună <Te dau afară din emisiune> și atât”, ne-a declarat Paula Crăciunescu, femeia care a avut grijă de Gabriela Cristea după ce bruneta a plecat cu scandal, de acasă, de la părinți.

Totodată, aceasta ne-a mai mărturisit că Bianca Drăgușanu nu trebuia să prezinte emisiunea, pentru că nu este făcută pentru această meserie: “Bianca a prins și ea acum căruța de coadă. Ea stă la emisiune ca pe podium și face fițe. Nu o să o țină pe viitor, lumea este pornită pe ea. I-a intrat în cap că trebuie să prezinte. Nu îmi place de ea din cauză că nu este spontană, nici nu îmi place cum prezintă! Ea era bună să prezinte rochițe pentru Botezatu și atât”.

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea te vreau langa mine

    Tensiuni pe holurile Kanal d, de când Gabriela Cristea tot anunţă că îşi pregăteşte revenirea în platoul “Te vreau lângă mine!, unde se pare că nu ar mai fi la fel de dorită. Prezentatoarea, aflată în concediu de maternitate de câteva luni, vrea să revină pe scaunul de titulară, dar locul ei este ocupat în prezent de Bianca Drăguşanu. Gazda show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că practic nu ar exista niciun motiv să se revină la vechea formulă. Situaţia actuală a făcut-o pe proaspăta mămică să nu mai aibă linişte şi să poarte negocieri intense nu doar cu şefii turci, ci şi cu trusturile concurente.

  • Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, concediu maternitate, demisie

    Pe 23 septembrie 2017, Gabriela Cristea a devenit mămica unei fetițe minunate, pe care o va boteza Bella Victoria Margot. Cu o săptămână înainte să nască, mai precis pe 18 septembrie, i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Luni, 8 ianuarie, telespectatorii s-ar fi aşteptat să o vadă pe Gabriela pe post, iar de aici au apărut zvonurile că şi-ar fi încheiat socotelile cu locul de muncă. Nimic mai fals. Vedeta a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, toată situaţia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1