Majda şi Pepe îşi vând afacerile în pandemie!

12-777.jpg

Majda: „Ca să mă ocup şi de prăjituri, ar trebui să mă multiplic!”
Citeste tot despre: 

După ce şi-a împlinit visul de a avea propria cofetărie mobilă, Majda Aboulumosha este nevoită să renunţe la el. Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars vinde cu 17.500 de euro rulota de unde fanii ei cumpărau dulciuri, iar Pepe caută un nou proprietar pentru salonul lui, în valoare de 430.000 de euro.

La cei aproape 33 de ani, Majda Aboulumosha se poate considera o femeie norocoasă pe ambele planuri. Are o fiică superbă pe nume Jacqueline, un partener de viaţă care o respectă şi îi este alături în toate deciziile, iar profesional, fosta actriţă de telenovele a ajuns prezentatoare tv, şi are o emisiune care se difuzează de luni până vineri, la Antena Stars, „Showbiz Report”.

12-781.jpg

Rulota e scoasă la vânzare cu 17.500 de euro

Pepe e pasionat de gătit

Bineînţeles, are şi o pasiune pentru gătit şi activează de câţiva ani în domeniul Horeca, iar mica ei afacere cu dulciuri i-a adus bani frumuşei. Acum a trecut pe locul doi, din cauza faptului că jobul din tv îi cam „mănâncă” timpul, motiv pentru care a ajuns să vândă cofetăria mobilă. O rulotă drăguţă, cu chipul Majdei pe ea, figurează acum într-un anunţ pe un site de vânzări/închirieri.

12-67.jpg

Pepe: ”Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic”

„Nu ştiu dacă mai e un secret pentru oameni faptul că eu iubesc să fac prăjituri şi având această pasiune m-am gândit să iau o camionetă în urmă cu un an şi jumătate şi să fac o cofetărie mobilă. Am căutat-o mult pentru că mi-am dorit să fie din producţie magazin, să ştiu că are toate utilităţile necesare şi e totul în siguranţă. Din păcate, nu am reuşit să mă ocup de ea, pentru că asta înseamnă să mă multiplic, ca să reuşesc să fiu şi la emisiune, şi la laborator, şi  la predări, şi cu familia.

12-pepe-salon.jpg

Salonul de lux se vinde cu 430.000 de euro

Aşa că am închiriat-o timp de un an, iar acum am oferit-o spre vânzare, sau de ce nu, spre o altă închiriere în dorinţa de a vedea că cineva se poate ocupa şi bucura de ea. O vând pentru că efectiv nu am timp să mă ocup. Am mai multe proiecte. O vând cu 17.500 de euro sau o închiriez. Mi-ar părea rău doar dacă aş afla că ajunge într-un loc şi stă degeaba, în rest eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată. Tot ce mi doresc e să ştiu că cineva chiar se poate bucura de ea”, a declarat Majda Aboulumosha pentru Click! Şi Ionuţ Nicolae Pascu (41 ani) alias Pepe a luat aceeaşi decizie, de a se retrage din afaceri. El a decis să renunţe la salonul de înfrumuseţare, cu sediul pe Calea Victoriei, pe care l-a scos la vânzare cu 430.000 de euro, redus de la 530.000 de euro. E dotat complet pentru coafor, cosmetică, makeup, barbershop, manichiură-pedichiură. Salonul este localizat chiar în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei Nr. 100, în imediata apropiere a Ateneului Român”, se anunţă în anunţul postat de Pepe pe OLX. Artistul ne-a explicat de ce a făcut acest pas: „Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic. Am închiriat salonul de trei luni. Practic câştig aceeaşi sumă din chirie. Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare... Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.-soţia lui) are grădiniţa”.

Loading...
 
 

Citește și

  • În familia lui Pepe nimeni nu stă degeaba! Deşi au o situaţie financiară foarte bună, şi el, şi nevasta, Raluca, trag cot la cot de afaceri şi se îngrijesc împreună de fetiţele lor. Artistul este implicat în activitatea muzicală şi se ocupă de un bar, iar soţia sa este ocupată cu grădiniţa din zona Obor.

  • pepe

    Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Pepe intenționa să-și vândă clubul deschis în urmă cu 3 ani, pe Calea Victoriei, și spera să obțină pe el suma de 530.000 de euro. Între timp, artistul s-a răzgândit și i-a făcut soției o surpriză colosală: a transformat clubul într-un luxos salon de înfrumusețare.