Majda din “Regina”, primul interviu după divorţ. "E dureros"

majda.jpg

Majda
Foto: Gheorghe Chelu

Ani de zile a fost vedetă de telenovele fiind în centrul atenţiei datorită rolurilor sale. A slăbit 20 de kilograme, s-a căsătorit, a făcut un copil, a intrat în afaceri, a divorţat, şi-a făcut implant cu silicon şi toate acestea s-au întâmplat în ultimii patru ani.

Majda Aboulumosha (28 de ani) a devenit cunoscută după ce a apărut într-un concurs la Acasă, “Al 9 lea cer”. A început să joace apoi în telenovele precum “Regina”, “Iubire şi onoare” sau “Aniela”, s-a măritat cu rapper-ul J. Yolo şi a făcut un copil. Anul acesta a divorţat de soţul ei şi după ce şi-a făcut operaţie de implant cu silicon a început să iasă în lume. Marţi seară, Majda a fost prezentă, împreună cu prietena ei Doiniţa Oancea, la deschiderea barului Meroni, din Piaţa Victoriei, unde a stat de vorbă cu reporterul Click! pe o vreme ploaiasă. 

  • Click!: Ce mai face Majda în acest moment?

Majda: Momentan mă ocup de afacerea mea, cea cu hainele pictate. Am început-o după ce am născut-o pe Jaqueline care are déjà 3 ani şi jumătate. Am început să pictez hainele şi am un magazin pe Ştefan cel Mare 234. Am mai făcut un curs de make-up – machiaj - şi îmi place foarte mult.

  • Cum a fost anul acesta pentru tine?

Anul acesta e anul “Da” pentru mine, eu fiind o persoană care refuză multe lucruri. Şi am început să fac tot ceea ce mi-a plăcut.

  • Anul acesta te-ai şi despărţit de rapperul J. Yolo…

Asta nu e neapărat ceva ce mi-a plăcut. Aşa a fost să fie. S-a întâmplat, am trecut printr-un divorţ. S-a spus într-un sondaj că “durerea după un divorţ este asemănătoare cu durerea pierderii unui om drag”. Aşa am auzit. Am suferit şi eu, într-adevar e dureros.

  • Iubeşti din nou?

Acum sunt singură, nu iubesc, nu am pe nimeni în viaţa mea.

  • Anul ăsta ai mai trecut printr o schimbare…

Am trecut prin niste transformări, mi-am pus silicoane, acum nişte ani am slăbit. Pot spune că în continuare trec prin transformari. Sunt de parere că niciodată să nu spui niciodată. Nu am nimic împotriva operaţiilor estetice făcute cu bun simţ. Să ştii că mi s-a propus să fac o operaţie doar de dragul de a o face.

  • Ce mai pregăteşti anul acesta?

Anul asta mă ocup de proiecte noi, reclame, castinguri şi apariţii în videoclipuri. Îmi e dor de telenovele, de proiectele pe care le-am făcut cu nişte oameni minunaţi şi speciali cu care am păstrat legatura. Şi mai pregătesc o surpriză, aşa că fiţi pe fază!

A slăbit peste 20 de kilograme pentru un rol

În 2011 Majda a primit o nouă provocare. A primit un nou rol în serialul “Iubire şi onoare” pentru care a trebuit să dea jos 23 de kilograme. “În aceea perioadă m-am hotărât că e timpul să mă încarc cu multă răbdare şi ambiţie să reuşesc să scap de kilogramele în plus pentru că mă aştepta un rol ce necesita un corp cu câteva kilograme în minus. Motivaţia, ambiţia, zâmbetul, mişcarea şi mâncarea sănătoasă sunt “ingredientele” care m-au ajutat să scap de 23 kg. Nu-mi doresc să fiu o “femeie transparentă”, îmi doresc să fiu sănătoasă şi să am forme. Întotdeauna m-am simţit bine în pielea mea, dar acum mă simt mult mai bine. Continui să fac sport zilnic: merg la bazin, saună, tae-bo, zumba dance, aerobic iar când nu ajung la sală, dansez în casă. Am mare noroc că nu sunt poficioasă la dulciuri, dar în schimb nu aş putea să trăiesc fără fructe, în special mere ", povestea frumoasa actriţă la vremea respectivă.

Anul acesta şi-a pus silicoane

Anul acesta fermecătoarea mulatră Majda Aboulumosha  a trecut printr-un divorţ şi şi-a schimbat look-ul. La începutul lui iulie a plecat în Turcia, la o celebră clinică estetică, Majda a suferit o operaţie de mărire de sâni, optând pentru implanturi de 285 de mililitri. “Operaţia a durat 3 ore şi jumătate, totul a decurs foarte bine. Sunt foarte mulţumită de rezultat. La nici două ore de la operaţie m-am dat jos din pat şi m-am fardat, ceea ce înseamnă că durerile mele nu sunt foarte mari. Am interdicţie la efort fizic, trebuie să port bustiera mult timp de acum înainte, vreo 3 luni, am voie să dorm doar pe spate o perioadă, nu am voie să mă expun la soare”, ne-a spus Majda.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1