Maia Morgenstern, dezvăluiri intime de ziua fiului: i s-a rupt apa în timp ce făcea un tort

maia-morgenstern-fiu.jpg

maia morgenstern
Maia Morgenstern și Tudor Istodor, unicul ei fiu, care azi, 24 mai, a împlinit 35 de ani
foto: arhiva personala

Zi emoționantă pentru Maia Morgenstern. Fiul său, Tudor Istodor, împlinește astăzi 35 de ani, iar celebra actriță a făcut o postare pe Facebook-ul ei despre acest moment emoționant. Nu va uita niciodată clipa în care, gravidă fiind, i s-a rupt apa tocmai cănd pregătea o cremă de tort.

La vârsta de 57 de ani, Maia Morgenstern este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Nu este împlinită doar pe plan profesionl, ci și personal. O mamă mândră de copiii ei. Cabiria (20 de ani) este studentă la Actorie, în Cluj, Isadora are 16 ani, iar Tudor este deja un actor consacrat. Despre Tudor este vorba astăzi, 24 mai, unicul fiu al Maiei Morgenstern, care a împlinit 35 de de ani. Ea a povestit despre momentul venirii pe lume a fiului ei.

Maia Morgestern: ”M-am apucat să fac tort Doboș”

 ”Sunt 35 de ani de atunci. N-a vrut să vină în zodia Taurului. N-a vrut. Și ce-am mai sărit eu de pe dulap. Exagerez. Da, tot aș fi vrut să vină în Taur. Și băiat să fie, neapărat băiat. Citisem eu ca e cel mai bine așa (cât de prostuță puteam sa fiu, Doamneeee! Ei, ce să faci?!? Aveam doar douăzeci de ani). Atunci, de nervi, de ciudă, m-am apuc să fac tort. Doboș Tort. Ceva mai complicat nu există. Fiecare foaie coaptă separate, zahărul caramelizat se toarnă fierbinte pe ultima foaie. Și se crestează cu cuțitul, că altfel nu mai poți să tai feliile. Și crema. Crema?!?! Nu aveam mixer, am învârtit până...până..până..ai decis că trebuie să apari pe lumea asta. «Hai, draga mea, lasă totul!» - spunea tatăl tău cu cel mai catifelat glas posibil. «Hai să mergem la spital, la maternitate». Nu merg nicăieri până nu termin tortul. Doboș Tort! Păi ce, nu sunt eu în stare să fac tort? Doboș Tort! ( Doamne, cât de prostuță puteam sa fiu! De, douăzeci de ani! Ce să-i faci?). (Nu cred că a gustat cineva din tortul acela). Treizeci și cinci de ani! LA MULȚI ANI, Tudor Istodor!”, a povestit actrița pe Facebook.

tudor-istodor-maia-morgenstern.jpg

tudor istodor
O poză din copilăria lui Tudor Istodor, pusă de mama lui pe Facebook
foto: arhiva personala

Textul duios este însoțit de o fotografie superbă, care o prezintă alături de fiul său, în copilărie. Sărbătoritul a primit multe felicitări din partea internauților, cu ocazia aniversării. 

Citește și:

Iubirile actriței Maia Morgenstern. Are trei copii cu trei bărbați

Maia Morgenstern s-a împăcat după 19 ani cu primul soţ?

Loading...
 
 

Citește și

  • Încă o veste-şoc cutremură lumea mondenă. De data aceasta este vorba despre despărţirea iminentă dintre celebra actriţă Maia Morgenstern (50 de ani) şi soţul ei, medicul Dumitru Băltăţeanu. Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor 2000 şi au împreună o fată, Ana Isadora. Acum, după 11 ani de căsnicie, cel care pare hotărât să depună actele de divorţ e medicul, care a şi părăsit domiciliu conjugal.

  • „Tango Final” este prima piesă de teatru în care se întâlnesc pe aceeaşi scenă Maia Morgenstern şi fiul ei, Tudor Aaron Istodor.