Maia Morgenstern ar putea fi din nou Fecioara Maria la Hollywood!

maia_morgenstern.jpg

maia morgenstern
Maia Morgenstern în filmul ”The Passion of the Christ” / ”Patimile lui Hristos”
foto: captură

La 12 ani de la lansarea surprinzătorului ”The Passion of the Christ” / ”Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson, cu Maia Morgenstern în rolul Fecioarei Maria, regizorul pregătește o continuare, mizând pe aceleași ingrediente de succes.

Maia Morgestern (54 de ani) a interpretat-o pe Fecioara Maria  în pelicula ”The Passion of the Christ” / ”Patimile lui Hristos”, în 2004, în regia lui Mel Gibson. Actrița a rememorat episodul întâlnirii cu marele actor și regizor câțiva ani mai târziu, într-un interviu pentru revista Kamikaze.

„Directoarea de casting a lui Mel Gibson, Shaila Rubin, m-a văzut în filmul A șaptea cameră, turnat în Polonia de regizoarea maghiară Márta Mészáros. Shaila mi-a dat un telefon, eu am recepționat un mesaj pe robot. O hîrîială, o mîrîială, nu am înțeles nimic. Mă întrebam ce număr o fi ăsta, de Ungaria, de Italia, cu prefixul 36 sau 39. Am sunat înapoi, am dat de ea. Mi-a zis că mă caută pentru un film. Un film? «Mel Gibson.» «Mel Gibson?!!!» Și m-am dus la Roma fiind convinsă că… măcar să îl văd în carne și oase. L-am văzut. Mi-a spus pentru ce rol. Și gata. După care intră directoarea de casting și spune: «Îmi pare rău că trebuie să întrerup conversația, dar asta a fost înțelegerea, doamna Morgenstern pleacă la prînz» – așa cerusem eu, că trebuia să mă întorc rapid în România, nu voiam să merg la hotel să stau să aștept verdictul. «Bineînțeles că ea joacă rolul», a spus Mel Gibson așa, peste umăr”, a povestit maia Morgenstern.

Experiența s-ar putea repeta, pentru că Mel Gibson se gândește serios la o continuare pentru ”Patimile lui Hristos”. Cel puțin așa relatează jurnaliștii de la ”Hollywood Reporter”. Conform sursei citate, Gibson urmează să colaboreze cu scenaristul peliculei ”Braveheart” / ”Inimă neînfricată”, iar rolul Fecioarei Maria i-ar fi atribuit tot româncei Maia Morgenstern. Dacă totul va decurge conform planului, filmările ar trebui să înceapă în 2017.

Momentan, actriţa filmează pentru pelicula “The Slider”, alături de Daryl Hannah şi Tom Sizemore, și apare pe afișul filmului “Far from Here”, o coproducție româno-americană. Din septembrie, maia Morgenstern va putea fi văzută în „#Selfie 69”, într-un rol cu totul diferit de ce aţi văzut până acum.

 

Loading...
 
 

Citește și