Mai ieri zăpăcea puştoaicele, acum se pregăteşte să devină socru mic

12-13-vedete-foto-4-25-col.jpg

2017. Adrian Păduraru s-a amuzat teribil cu viitorul lui ginere, Edward James

Ce trec anii! Adrian Păduraru (57 de ani), actorul care făcea furori în urmă cu 32 de ani în rolul lui Alexandru din pelicula de succes “Declaraţie de dragoste”, îşi va conduce, în curând, fiica la altar. Maria Cristina este îndrăgostită lulea de un englez simpatic, actor de profesie, ca şi ea.

Actorul are doi copii, pe Maria Cristina, în vârstă de 26 de ani, din căsnicia cu Georgeta Burdujan, actriţă din Iaşi, şi pe Andrei Cristian (10 ani), dintr-o scurtă relaţie cu o solistă de muzică uşoară.

13-vedete-declaratie-de-dragoste-959477l.jpg

1985. Adrian Păduraru şi Teodora Mareş au făcut furori în pelicula “Declaraţie de dragoste“

Însă, sufletul lui rămâne Cristina, care i-a călcat pe urme, în lumea teatrului. Ea a studiat Actoria la “The Oxford School of Drama” din Woodstock, iar acum joacă pe scenele din Anglia sub numele de Maria Forrester. Cristina are toate şansele să ajungă departe, cu atât mai mult cu cât a moştenit, de la părinţii ei, atât frumuseţea, cât şi talentul artistic. Tot în Anglia, unde frumuşica fată se bucură de succes pe plan profesional, ea şi-a găsit şi marea dragoste.

12-13-vedete-foto-1-4-col.jpg

Maria l-a adus în România pe iubitul ei, prilej de a-l prezenta şi mamei sale, actriţa Georgeta Burdujan

Cristina se iubeşte de ceva vreme cu un englez chipeş, pe nume Edward James Wolstenholme, pe care l-a cunoscut în anii de studenţie, cei doi absolvind aceeaşi facultate. Maria şi James sunt extrem de fericiţi împreună, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Iar în vacanţa de vară, petrecută alături de el în România, la munte şi la mare, Maria Cristina l-a prezentat pe Edward James părinţilor, care s-au arătat încântaţi de viitorul lor ginere.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Adrian, alături de Maria şi de prietenii ei

Maria are o relaţie bună cu Adrian, chiar dacă părinţii ei s-au despărţit în perioada în care ea era adolescentă. Din păcate, de băiatul lui de 10 ani, Andrei Cristian, actorul nici că vrea să audă.

Pe fiul lui, care-i seamănă leit, refuză să-l vadă

Adrian Păduraru ignoră complet faptul că are şi un fiu, Andrei Cristian (10 ani), care îi seamănă leit. Băieţelul este rodul iubirii lui Adrian cu solista Silvia Lungeanu. Cei doi s-au cunoscut la Târgovişte, la Festivalul de romanţe ”Crizantema de aur”, unde ea a evoluat de mai multe ori pe scenă, iar actorul se afla la acel eveniment în calitate de prezentator.  Din păcate, când actorul a aflat de sarcina Silviei, a părăsit-o fără prea multe explicaţii. Nici la 10 ani de la naşterea fiului său, actorul nu dă dovadă de sentimente paterne, refuzând să-i plătească micuţului pensia alimentară sau să-l întâlnească.

Loading...