"Magicianul" Râlea, în război cu spitalul în care i-a murit fratele

maremarian-ralea.jpg

La trei ani de la moartea lui Andrei, actorul a apelat la judecători pentru a-i face dreptate

Marian Râlea, cel care a făcut copilăria mai frumoasă pentru milioane de copii, nu-şi mai găseşte liniştea. La fix trei ani de la moartea actorului Andrei Râlea, ”Magicianul” a apelat la judecători şi e hotărât să-i pedepsească pe cei care ar avea legătură cu pierderea fratelui său.

O suferinţă fără margini, asta trăieşte de trei ani de zile Marian Râlea (57 de ani), care în 2012 şi-a pierdut cei mai dragi oameni, mama şi fratele. “Durerea este atât de mare încât te copleşeşte. Tot ce am moştenit ca talent este de la măicuţa mea, iar dacă fratele meu nu era actor, nu aş fi avut încredere să mă fac nici eu actor”, declara atunci Marian Râlea. Rămas singur, chinuit de tristeţe, actorul părea totuşi că a găsit puterea să meargă mai departe. L-au ajutat pasiunea pentru actorie, scena, publicul. În spatele rolurilor, a poveştilor magice, Marian Râlea era măcinat încă de o durere imensă.

Dispariţia prematură a fratelui său, actorul braşovean Andrei Râlea, care s-a stins din viaţă la 31 august 2012, din cauza unei boli necruţătoare. Iar acum, la trei ani de la moartea acestuia, ”Magicianul” le-a declarat război unor medici şi unui centru de diagnostic şi tratament oncologic din Braşov, pe mâna cărora ar fi ajuns la un moment dat şi fratele său. Râlea a înregistrat cererea la 31 august la Judecătoria Braşov, care are ca obiect ”pretenţii” şi speră ca magistraţii să dispună începerea procesului.  Contactat de reporterii Click!, Marian Râlea a confirmat faptul că a început lupta pentru fratele său. ”Da, este adevărat că au fost nişte probleme. Fratele meu a făcut tratament în această unitate, iar acolo s-au întâmplat nişte lucruri. Colegiul Medicilor a dat nişte sancţiuni”, a declarat “Magicianul” Râlea, pentru Click!, însă fără să precizeze ce anume vrea să obţină prin acest proces.   

Directorul Spitalului Onco Card, găsit spânzurat

La un an după moartea fratelui lui Marian Râlea, medicul braşovean Aurel Tudose, care era şi directorul Clinicii Private de Oncologie unde a fost tratat Andrei Râlea,  s-a spânzurat în curtea casei sale din Săcele, mai precis în decembrie 2013. Alte două cadre medicale citate în proces, Bogdan Gozman şi Banghi Alexandra, nu mai lucrează la spitalul Onco Card. Contactaţi telefonic pentru a oferi un punct de vedere, reprezentanţii clinicii braşovene nu au dorit să vorbească.  

Distrus după  moartea «elevei» sale de la Abracadabra, Mica

Perioada ”Abracadabra” este foarte cunoscută. Actorul, alături de Dana Rogoz, Ducu Ion sau Michaela Niculescu, a bucurat copilăria a milioane de copii. Pe Mica însă a cunoscut-o îndeaproape, au avut o relaţie specială, a iubit-o ca pe fiica lui. În martie 2013, tânăra de 31 de ani a murit după o lungă luptă cu ciroza hepatică, iar această veste l-a dărâmat pe ”Magician”. ”Cenuşăreasa îl va găsi pe prinţ acolo sus. O să-mi amintesc întotdeauna de Cenuşăreasă, de zâmbetul ei”, spunea emoţionat Marian Râlea. 

"Cred că i-au greşit dozele"

“Fratele meu s-a stins în doar şase luni. A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situaţia părea sub control. Dar cred că i-au greşit puţin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aştepta...”, declara Marian Râlea într-un interviu pentru Formula AS.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1