Mădălina Pamfile și-a botezat fetița! Irina Loghin a întreținut atmosfera la petrecere

madalina_pamfile_fetita_botez1.jpg

Mădălina Pamfile și-a botezat fetița. La petrecere a cântat și Irina Loghin
Foto Instagram

Mădălina Pamfile a devenit de curând mămica unei fetițe, așteptând cu nerăbdare fericitul moment. După ce a născut, proaspăta mămică a trecut din nou prin emoții mari, cauzate de data aceasta de creștinarea micuței sale. Din dorința ca evenimentul să iasă perfect, Mădălina s-a ocupat și de planificarea celor mai mici detalii, iar ținuta cu care s-a prezentat la ceremonie nu a dezamăgit.

Mădălina Pamfile și-a botezat fetița, iar după ce slujba religioasă a avut loc, aceasta a petrecut alături de familie și de apropiați la un restaurant din Capitală. Fosta asistentă TV a purtat o ținută spectaculoasă în cadrul evenimentului, formată dintr-o rochie vaporoasă din voal, lungă până în pământ și în degrade, pornind de la culoarea de bază mov și estompându-se până la crem deschis în partea de jos. Conform informațiilor oferite de Spynews, vedeta și-a planificat din timp apariția, alegându-și ţinuta cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

madalina_pamfile_fetita_botez.jpg

Mădălina Pamfile și-a botezat fetița
Foto Instagram

Cum Mădălina a dorit ca ziua creștinării micuței ei să fie una memorabilă, aceasta a ales un tort spectaculos, de culoare roz, compus din patru etaje şi decorat cu glazură de ciocolată albă şi fluturaşi. Printre artiştii care au întreţinut atmosfera petrecerii organizate după ceremonia religioasă s-a numărat şi interpreta de muzică populară Irina Loghin.

Mădălina a născut-o pe micuța Sophia pe 9 iulie „Sunt foarte fericită! Am născut o fetiță de 4 kg sănătoasă. Sunt foarte bucuroasă! Am avut emoții mari, dar toate au trecut pentru că lângă mine au fost mama mea şi iubitul meu!”, spunea fosta asistentă TV, la momentul respectiv. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Au apus vremurile când “eleva lui Radu Mazăre”, Mădălina Pamfile, dansa pe mese și era nelipsită din cluburile de fițe, dar și de pe Litoralul Mării Negre. Între timp, a trecut printr-un divorț, iar recent ea și noul iubit au devenit părinți.

  • Mădălina Pamfile (25 de ani) înflorește pe zi ce trece! De când s-a retras din lumina reflectoarelor, bruneta s-a dedicat vieții de familie. Și-a găsit bărbatul vieții ei, și, luna trecută, a devenit mămică.