Mădălin Voicu a divorţat, juniorul s-a însurat!

v15-actu-1-3col.jpg

Oana şi Mădălin Voicu junior vor deveni părinţii unui băieţel peste câteva săptămâni

Bucurie mare în familia politicianului Mădălin Voicu. Fiul lui, Mădălin Jr., s-a însurat vineri cu femeia cu care se iubeşte de un an şi jumătate. Mai mult, celebrul artist va deveni şi bunic, pentru că proaspăta noră este însărcinată în ultimul trimestru.

Ce ironie a sorţii! Seniorul a semnat actele de divorţ, juniorul şi-a pus semnătura în certificatul de căsătorie. Vineri, băiatul cel mare al lui Mădălin Voicu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Oana Ioniţă, o tânără frumoasă, consilier la Palatul Parlamentului de câţiva ani.

Mădălin Voicu jr şi proaspăta lui doamnă s-au cununat la o biserică din zona Obor, iar ceremonia a avut loc chiar de ziua acesteia, astfel că invitaţii nu ­le-au urat celor doi doar ”casă de piatră”, ci şi ”la mulţi ani”. Printre cei prezenţi s-au numărat familia mirelui, în frunte cu celebrul său tată, Mădălin Voicu, fraţii şi sora, dar şi cei mai buni prieteni ai săi, printre care Anamaria Prodan, pe care o consideră sora lui.

Şi, cum toate bucuriile vin la pachet, iată că familia Voicu se va mări cu încă un membru, deoarece Oana este însărcinată şi urmează peste câteva săptămâni să aducă pe lume un băieţel care va purta numele bunicului, dar şi al străbunicului Ion Voicu, marele violonist care s-a prăpădit în 1997.

Astfel, secretarul de Stat al Ministerului Culturii va deveni bunic pentru prima dată. ”Sunt fericit şi recunoscător Bunului! Te ador, femeie, şi mă rog să fii sănătoasă c-atunci îi va fi bine şi lui Mădălin Ion, copilul nostru ce se «coace» în burtica ta. Sunt emoţionat şi preocupat să vă pot oferi ceea ce meritaţi: linişte, dragoste şi respect!!! Îţi sărut mâinile”, i-a declarat juniorul proaspetei sale soţii.

Politicianul are şapte copii

După numai doi ani de căsnicie şi şapte ani de relaţie, Mădălin Voicu a divorţat de pictoriţa Carmen Olteanu, cu care are doi copii, pe Ştefan (8 ani) şi pe Ion (6 ani).

Zoom
Seniorul are doi copii cu pictoriţa Carmen Oltean

El mai are doi copii cu fosta soţie, Adriana, pe Ioana (29 de ani) şi pe Tudor (26 de ani), pe Mădălin Voicu Junior (45 de ani), dintr-o relaţie anterioară, şi încă doi băieţi nerecunoscuţi, stabiliţi în străinătate, proveniţi din iubiri pasagere.
loading...