Mădălin Ionescu s-a lăsat de televiziune pentru a-şi creşte copiii

maresiscanu9898.jpg

Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu în urmă cu șase ani, iar acum i se dedică în totalitate

A renunţat la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi. Pentru Mădălin Ionescu, astăzi este ultima zi în care mai apare pe ”sticlă” în calitate de prezentator la postul turcesc Kanal D. Şi-a lăsat colegii baltă cu o lună înainte de vacanţă.

În 2010, Mădălin Ionescu (46 de ani) bătea palma cu patronii televiziunii Kanal D şi anunţa cu bucurie că face parte din echipa turcilor. Iniţial, acesta a moderat emisiunea ”Drept la ţintă”, apoi emisiunea ”Wowbiz”, de luni până joi, la orele 22.30, alături de Andreea Mantea. 

gravida7898.jpg

Mădălin, alături de soție și de cei doi copii pe care-i are din prima căsnicie

Miercuri însă, după şapte ani  de colaborare, celebrul argeşean şi-a anunţat retragerea, iar motivul deciziei sale îl reprezintă cei trei copii ai săi, în a căror creştere vrea să se implice mai mult decât a făcut-o până acum. ”Plec, dragii mei! În urmă cu aproximativ o lună am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau ca în această perioadă să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra”, a anunţat Mădălin Ionescu pe pagina lui de Facebook.

cucopilu34.jpg

Realizatorul tv a devenit tătic pentru a treia oară în urmă cu două luni

Omul de televiziune are doi copii din prima căsnicie, o fată pe nume Ştefania (19 ani), studentă la ASE, şi un băiat Filip (14 ani), iar la finalul lunii aprilie a devenit tătic a treia oară, soţia sa Cristina Şişcanu născând o fetiţă pe care au numit-o Petra. După cum s-a văzut şi pe pagina lor de Facebook, dar şi din declaraţiile pe care le-a dat, Mădălin este un tată extrem de implicat: îşi plimbă micuţa cu căruciorul, o adoarme, în plus se ocupă exemplar şi de cei doi copii ai săi mai mari.

fosta897.jpg

A fost căsătorit 14 ani cu Mihaela

Aşadar, salariul de aproximativ 15.000 de euro pe care l-a încasat de la Kanal D nu a contat atunci când a luat această decizie. Şi totuşi, Mădălin şi-a lăsat colegii ”în aer”, mai-marii trustului fiind nevoiţi să-i găsească un coleg provizoriu Andreei Mantea. De altfel, şi fosta lui colegă Adelina Pestriţu a procedat la fel: a părăsit corabia în toiul sezonului.

 ”De luni, Andreea va avea un nou partener. Nu îi dezvăluim identitatea pentru că încă sunt discuţii pe acest subiect. Mădălin a plecat pentru că a vrut să se dedice familiei, aşa cum a anunţat oficial”, ne-au spus surse din postul patronat de turci.

22 de ani de presă, două căsnicii și trei copii

mantea232.jpg

Andreea Mantea va avea de luni un coleg nou

Mădălin Ionescu a intrat în presă în 1995, ca editorialist al unor publicaţii importante precum “Cotidianul” și “România Liberă”. În televiziune a debutat l-a la Realitatea TV, ca prezentator de știri și realizator al emisiunii “Adevărul din spatele adevărului”. A prezentat “Miezul problemei” la Național TV, apoi “Acces Direct” la Antena 1. Din 2010 se află la Kanal D, unde a prezentat inițial emisiunea “Drept la țintă”, apoi ”Wowbiz”. În primăvara lui 2011 a divorțat, după 14 ani de căsnicie, de Mihaela, femeia care i-a dăruit doi copii. 

În 2011 el s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu, iar la finalul lunii aprilie au devenit părinții unei fetițe, Petra.

bogas.ro

Loading...