Mădălin Ionescu, picanterii din viaţa intimă: «Aş fi intrat cu Cristina în Cartea Recordurilor!»

madalin-ionescu-cristina-siscanu.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șiscanu sunt părinţii unei fetiţe de un an
foto: arhivă personală

Am aflat secretul relaţiei dintre Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu. Cei doi au făcut dezvăluiri fără perdea despre începuturile poveştii lor de amor. Invitată în emisiunea partenerului ei de viață, pe care omul de televiziune o realizează pe contul lui de Facebook, Cristina a subliniat importanţa atenţiei de care partenerii trebuie să ţină cont în dormitor.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au căsătorit în urmă cu şapte ani şi au reyistat tuturor presiunilor din exterior. Omul de televiziune şi-a oficializat relaţia cu actuala lui soţie în mare secret, la doar o lună după divorţul de fosta lui paretneră cu care are doi copii. Recent, cei doi au vorbit despre relaţia sudată pe care o au şi au explicat că sexul cântăreşte mult într-o relaţie. 

"Este foarte importsant ca cei doi parteneri să nu uite de ei nicio clipă. Să nu lase nicio o zi să treacă fără să arate dragostea partenerului, să nu uite cum au plecat la drum, ce i-a unit… Sunt foarte multe probleme care apar, probleme cotidiene, stresul, lipsa banilor, tot timpul ești într-o goană din asta nebună, încât pur și simplu uiți de cel de lângă tine. Trece o zi, trec două, un an și te uiți cum devin străini, pentru că te dedici foarte mult celorlalte aspecte ale vieții și ignori foarte mult latura sentimentală”, a declarat Cristina Șișcanu la emisiunea live a soțului ei.

"Nu a existat zi în care să nu ne iubim"

La rândul său, Mădălin Ionescu a intrat într-o discuţie picantă despre cum au stat în cazul lor lucrurile.  

"(…) Atunci când am început relația cu tine eram virgin. Tu m-ai învățat foarte multe lucruri și…”, a spus Mădălin Ionescu mai în glumă, mai în serios, iar

replica Cristinei, uşor stânjenită de situaţie, a vine imediat:"Și eu… Adică ce vrei să spui? Doamne, Doamne…”.

"Sexul nu este un sport de performanță. Sau n-ar trebui… Când a început povestea noastră de iubire, nici nu puteam să ne apărăm. Eu, cel puțin, nici nu puteam să mă apăr… Nu m-au lăsat să mă apăr și să explic debutul nostru. Cu  toată presiunea care s-a exercitat asupra noastră, noi ne-am văzut de iubire. Și a fost atât de intensă povestea asta încât probabil am fi intrat în Cartea Recordurilor dacă ar fi existat o Cartea a Recordurilor pentru amor. Am fi intrat lejer în ea în top 3 fără probleme. Cel puțin în primul an nu au fost zi în care să nu ne iubim. Și s-a întâmplat să avem acest noroc. Veneam amândoi cu experiențe foarte triste și cred că eram pregătiți pentru un salt în iubire. Ce a contat cel mai mult a fost această foame de iubire a noastră”, a explicat Mădălin Ionescu.

loading...
Loading...

Citește și

  • Cristina Șișcanu s-a ambiționat să slăbească după ce a devenit mămică, iar acest lucru i-a reușit pe deplin. După ce a mărturisit că a dat jos în jur de 20 de kilograme, după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Petra, în prezent jurnalista dorește să mai apeleze la mici trucuri pentru a obține un corp perfect. Soția lui Mădălin Ionescu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a început recent un program de remodelare corporală, la un salon profesionist.

  • madalin ionescu

    Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au refăcut recent proviziile după sărbătorile de iarnă, într-un magazin de tip cash&carry din nordul Capitalei. Cei doi aveau un aer ușor obosit, după maratonul festiv de la sfârșitul lui decembrie și începutul lui ianuarie, dar erau foarte dichisiți.

  • cristina siscanu botez gabriela cristea

    Apariţia îndrăzneaţă a Cristinei Şişcanu de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea a fost intens comentată. Vedeta a ales o ţinută retro de un roşu aprins, culoare puternică ce i-a întregit tot outfit-ul. Seara, însă la petrecerea de botez, naşa a schimbat total registrul. A înlocuit rochia mulată cu una comodă, stil capot, într-o nuanţă cuminte de auriu. Şatena nu s-a mai încumetat să mai poarte nici accesorii, aşa că schimbarea între cele două momente a fost extrem de mare.

  • madalin ionescu

    Cel mai mic membru al familiei lui Mădălin Ionescu, bebelușa Petra, a împlinit recent șase luni, prilej pentru ca întregul clan să se reunească pentru o fotografie superbă, în jurul unui tort delicios.