Mădălin Ionescu își mușcă unghiile! Uite cum arată acum fosta soție

madalin_ionescu_fosta_sotie.jpg

madalin ionescu fosta sotie
Mădălin Ionescu și Mihaela au fost căsătoriți 14 ani
foto: Arhiva Personală

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu (45 de ani) întoarce capete pe stradă! Și-a refăcut viața la șase ani după divorțul de prezentator, iar acum pare că a înflorit.

Mihaela arată de milioane, la cei 41 de ani ai săi, și nu se sfiește deloc să o arate. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a fost surprinsă în compania unui bărbat, îmbrăcată într-o fustă mini care i-a pus picioarele lucrate în valoare.

 • mihaela fosta sotie madalin ionescu
  Mihaela, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, a fost surprinsă în compania unui bărbat
  foto: BLITZ
 • mihaela fosta sotie madalin ionescu
  Mihaela și-a etalat picioarele de fotomodel într-o fustă scurtă, de primăvară
  foto: BLITZ
 • mihaela fosta sotie madalin ionescu
  La 41 de ani, fosta soție a lui Mădălin Ionescu are cu ce se lăuda
  foto: BLITZ
 • mihaela fosta sotie madalin ionescu
  Și din față și din spate, picioarele Mihaelei arată fără cusur
  foto: BLITZ
 • mihaela fosta sotie madalin ionescu
  Mihaela și domnul misterios au fost surprinși în timp ce se îndreptau spre Teatrul Metropolis
  foto: BLITZ
 • Maximize

1/5

Mihaela și domnul misterios au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre Teatrul Metropolis din Capitală. Relația dintre cei doi pare a fi una de apropiere, întrucât fotoreporterii Click! au văzut-o pe Mihaela pălmuindu-l în joacă pe bărbat.

S-ar părea că divorțul i-a priit fostei soții a lui Mădălin Ionescu. Mihaela arată mai bine ca oricând, și se poate spune că îi face concurență actualei soții a prezentatorului, Cristina Șișcanu (32 de ani), care este mai tânără decât ea cu aproape 10 ani.

Au divorțat în 2011

Mădălin și Mihaela au fost căsătoriți timp de 14 ani, și au doi copii, pe Ștefania (19 ani) și pe Filip (13 ani). În luna martie a anului 2011, cei doi au decis să pună capăt mariajului. Divorțul a fost unul tumultuos, aceștia ducând o luptă aprigă pentru custodia copiilor. În cele din urmă, instanța i-a dat câștig de cauză lui Mădălin Ionescu.

S-a recăsătorit cu Cristina Șișcanu

madalin_ionescu_cristina_siscanu.jpg

madalin ionescu cristina siscanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
foto: Arhiva Personală

 

Între timp, prezentatorul de la Kanal D și-a refăcut viața. La numai câteva luni după divorț, în iunie 2011, Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu. În prezent, vedeta este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță în numai câteva săptămâni.

Loading...
 
 

Citește și

 • Gazda emisiunii WowBiz va deveni tată în această primăvară pentru a treia oară. Mădălin Ionescu ne-a povestit cum se pregătește pentru acest moment şi cum este să lucreze la Kanal D, postul care miercuri, 1 martie, împlineşte 10 ani de la lansare.

 • madalin ionescu cristina siscanu

  Cristina Șișcanu (30 de ani) și Mădălin Ionescu (45 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase, dar și mai surprinzătoare cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de cinci ani și s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Puțini ar fi pariat pe această relație, iar Cristina este prima care recunoaște acest lucru, într-un interviu recent. Întrebată cum ar reacționa în eventualitatea unei despărțiri, Cristina a avut o reacție șocantă: ”Aș muri pur și simplu fără Mădălin”.

 • adelina pestritu madalin ionescu

  Împăcarea anului în showbiz a avut loc, se pare, la nunta Ralucăi Bădulescu duminică, 4 septembrie. Cum toată lumea îi știa certați, după o demisie cu cântec, nimeni nu se aștepta să-i vadă unul lângă altul, în aceeași fotografie, pe Adelina Pestriţu și pe Mădălin Ionescu, fostul șef al brunetei de la Kanal D.

 • madalin ionescu cristina siscanu

  Cristina Șișcanu a anunțat, miercuri (2 noiembrie), că este însărcinată în patru luni. Ea și Mădălin Ionescu urmează să devină părinți pentru prima oară aproximativ în luna aprilie a anului viitor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1