«Mă pricep la scule». Declaraţia-şoc a Annei Lesko i-a pus pe jar pe bărbaţi

anna-lesko-sexy.png

anna lesko sexy
Anna Lesko ştie cum să şocheze la 40 de ani
foto: Instagram

“Gura bate fundul”, zice un cunoscut proverb românesc, pe care Anna Lesko l-a aprofundat mai bine recent, după o glumiţă pe care a făcut-o pe Instagram. Solista fără inhibiţii le-a ridicat mingea la fileu fanilor, iar ceea ce a urmat poate fi cu greu reprodus în aceste rânduri.

Anna Lesko (40 de ani) “şi-a ales” două roluri pe care le promovează perfect în online şi în viaţa reală: cel de femeie senzuală, conştientă de sexualitatea ei, şi pe cel de mamă devotată. Solista de peste Prut adoră să se filmeze în ambele ipostaze, iar imaginile fac furori pe contul ei de Instagram. Atât cele în care îşi etalează sânii şi fundul, cât şi cele în care găteşte sau face cumpărături alături de fiul ei, Adam (5 ani). Recent, artista a fost la shopping într-un magazin de bricolaj, s-a filmat plimbându-se printre rafturi şi căutând diverse produse, apoi a simţit nevoia să facă o glumiţă potrivită în context, dar care a creat isterie în rândul bărbaţilor.

lesko18-19-v-lesko-dubai.jpg

Anna Lesko s-a distrat recent în Dubai, cu Adam, fiul ei în vârstă de 5 ani

“Mă puteţi angaja, mă pricep la scule”, a scris solista în dreptul imaginilor video, pe Instagram. Peste 27.000 de vizualizări a avut filmarea, iar comentariile au curs necontenit. Evident, fanii de sex masculin i-au răspuns în acelaşi ton, dar mai pe şleau, aşa că multe replici nu pot fi reproduce.  “Dacă ai fi folosit unelte în loc de scule, am fi scăpat de comentariile acestea delicioase”, a sfătuit-o o prietenă virtuală. “Păi ea ştia precis de ce a folosit cuvântul acesta”, a venit imediat replica altui fan.

Anna Lesko are o relaţie de mai bine de 8 ani cu DJ Vinny, însă sunt atât de discreţi cu viaţa lor privată, încât rar îi vezi împreună. Este însă şi o strategie la care multe vedete apelează. Preferă să nu se afişeze cu partenerii de viaţă, pentru a menţine viu interesul fanilor bărbaţi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1