Nicoleta Luciu şi-a tăiat în Turcia sânii de 1,2 kilograme

mareluciuu87878.jpg

În aprilie 2012, la nunta cu Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu a făcut furori cu decolteul generos al rochiei de mireasă. Vedeta era mândră de silicoanele ei

Cei mai „renumiţi” sâni din România au ajuns să provoace un adevărat război. Senzuala Nicoleta Luciu (35 de ani) a decis să „scape”, tocmai în Turcia, de silicoanele uriaşe, de 1,2 kg, de care era atât de mândră acum trei ani.

Nicoleta Luciu și-a dat seama că nici cu sânii mari nu e bine! De joi (3 decembrie), „uriaşii” care au zăpăcit minţile bărbaţilor sunt istorie: bruneta s-a operat la o clinică din Turcia. Spune că durerile de spate erau prea chinuitoare din cauza greutăţii sânilor, aşa că a optat pentru implanturi mai mici. 

Vestea l-a luat pe nepregătite pe medicul Kasem Abu Bakr, cel care i-a mărit sânii în anul 2012. Parcă nici nu a vrut să creadă că pacienta lui celebră şi-a tăiat, într-adevăr, sânii. „Probabil Nicoleta are o problemă de sănătate şi a plecat să şi-o rezolve. Îi urez multă sănătate. Din punct de vedere estetic, Nicoleta este în continuare în grija mea şi nu are nevoie de alte proceduri estetice”, a declarat medicul, pentru Click!

Nicoleta Luciu i-a fost pacientă în ianuarie 2012, la trei luni de la naşterea tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly. Atunci, pentru că sânii i se lăsaseră foarte mult, bruneta a hotărât să se opereze, aşa că a bătut palma cu medicul Kasem Abu Bakr, care a acceptat să o opereze în schimbul unui contract de imagine.

Acum însă, după trei ani, timp în care a rezistat eroic cu durerile de spate din cauza silicoanelor gigantice de 1.200 de grame, Nicoleta Luciu a hotărât să treacă din nou pe la medicul estetician, de data aceasta ca să-şi micoreze bustul, dar şi ca să-şi facă un lifting. „M-am îngrăşat foarte mult în ultima perioadă, iar sânii s-au modificat. Vreau să slăbesc şi să mă operez din nou”, a spus recent Luciu, pentru Click!

kemal98789789.jpg

Medicul Kasem ne-a arătat ce implanturi i-a pus Nicoletei în urmă cu trei ani

Surpriză însă, deşi bruneta s-a consultat cu medicul Kasem în privinţa intervenţiei, aceasta nu a mai apelat la serviciile lui, aşa cum căzuseră de acord, ci a fugit în Turcia, la clinica unde s-a operat la ochi în noiembrie 2014. Tot atunci, bruneta a solicitat şi un consult mamar, iar specialiştii i-au recomandat bisturiul pentru a scăpa de durerile de la coloană. Aşa că joi (3 decembrie), la ora 13.00, Nicoleta Luciu era deja pe masa de operaţie, iar medicii îi micşorau sânii cu două numere. 

cuturcii9890889.jpg

Vedeta s-a lăsat acum pe mâna medicilor turci
Loading...
 
 

Citește și

 • Nicoleta Luciu

  Nicoleta Luciu (34 de ani) s-a mutat, anul trecut, la Miercurea Ciuc, alături de soţul ei, Zsolt Csergo, şi de cei patru copii ai lor, dar nu vrea să stea doar la cratiţă.

 • nicoleta luciu greutate silueta

  Nicoleta Luciu (35 de ani) este mamă a patru copii, dar arată foarte bine. Vedeta nu este deranjată că presa a scris despre ea că a luat în greutatea. Frumoasa brunetă a recunoscut că îi este greu să dea jos kilogramele în plus.

 • nicoleta luciu silicoane operatie

  La aproape un an de când au apărut zvonuri că Nicoleta Luciu vrea să-şi scoată silicoanele, bruneta s-a hotărât să-şi micşoreze bustul cu care a făcut furori. Bruneta a explicat că din cauza durerilor insuportabile de spate va renunţa la impanturile cu silicon, însă nu de tot. Ea va opta pentru alte implanturi mai mici.

 • nicoleta luciu copii miercurea ciuc

  Ne le ajunge o săptămână pentru programul de activităţi pe care l-a făcut Nicoleta Luciu copiilor. Focoasa brunetă îşi ţine în permanenţă micuţii ocupaţi, aşa că nu au timp să se plictisească. Pe lîngă jocurile obişnuite în copilărie, Zsolt jr şi tripleţii merg la patinoar, fac ore de canto, pian şi chitară şi se pregătesc să înveţe să danseze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1