Loredana Groza, show sexy pe scenă și la 47 de ani

29433186_1731682946889666_9063580011990089728_n.jpg

Loredana Groza, turneu national, Ador, tinute sexy, coregrafie, concert, PRO TV, Vocea Romaniei
Loredana Groza este în mare formă
foto: Instagram

Loredana Groza (47 de ani) nu se dezminte! Celebra cântăreață de muzică ușoară reușește să facă show de fiecare dată atunci când urcă pe scenă.

 Artista știe să își țină publicul în priză cu melodiile sale, dar și cu stilul excentric și cameleonic. Aflată în turneul național “Ador”, care a debutat pe 11 martie, la Cluj, și care se va încheia pe 25 martie, la Timișoara, vedeta PRO TV s-a dezlănțuit pe scenă, în fața publicului, a “abuzat” de mișcări provocatoare, iar ținutele sexy au lăsat totul la vedere. Lori a purtat fuste scurte, ciorapi-plasă, peruci și haine cu pene colorate. “Superbă, ca întotdeauna”, “WOW! Ce costum frumos ai!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de divă din partea fanilor pe pagina sa de Instagram.

loading...
Loading...

Citește și

  • loredana

    Una din artistele-etalon din showbiz-ul românesc, Loredana umple sălile de concerte și fascinează cu spectacolele ei originale și pline de culoare. La 46 de ani, jurata de la ”Vocea României” nu se ferește de ținutele provocatoare, dimpotrivă!

  • foto

    Loredana Groza (47 de ani) este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră muzicală de succes și o fiică care i-a moștenit pasiunea pentru muzică. În ciuda faptului că este foarte ocupată cu filmările emisiunii "Vocea României" și cu antrenarea membrilor din echipa ei care visează să câștige marele premiu și un renume în industrie, Loredana își găsește timp pentru proiectele personale. Lori va concerta la Sala Palatului două zile consecutiv, iar spectacolul promite să fie unul spectaculos. Loredana va schimba numeroase ținute și va avea un număr de invitați speciali, printre care se numără și colgul său de la "Vocea", Tudor Chirilă.