Loredana Groza a pozat provocator pe plaja din Grecia

Anul viitor schimbă prefixul, face 50 de ani, însă Loredana Groza reușește să se mențină foarte bine.

Celebra blondină a fentat timpul cu ajutorul sportului și alimentației, dar și cu al medicilor esteticieni. Diva și-a expus formele sexy pe o plajă din Grecia. După concertul de la Electric Castle de la Cluj, Lori a fugit în țări străine să se relaxeze puțin. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, care îi pune în evidență sânii uriași, Lori a făcut furori.

Și nu doar la plajă, ci și în restaurantele unde a luat masa. Vedeta s-a distrat foarte tare alături de prietenii ei, la o seară grecească, a dansat și a spart farfurii, așa cum se obșinuiește la greci, chiar dacă este considerată o tradiție periculoasă. Artista a pozat pe plajă și pe iaht într-un costum de baie roșu ca focul, apariție care amintește de rolul din filmul „A doua cădere a Constantinopolului” (1994), unde diva apărea la 24 de ani într-un maieu ud prin care i se vedeau sânii uriași.

Loading...
 
 

Citește și

  • Loredana Groza

    Diva Loredana Groza continuă să șocheze pe Facebook și pe Instagram, acolo unde se “vinde” cu cel puţin 20 de ani mai tânără. Pozele extreme de retuşate au început să îi înfurie pe fani, care nu contenesc să îi facă observaţie. Cele mai noi fotografii sunt, într-adevăr, şocante.

  • E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele pe care le postează pe Facebook şi Instagram Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, iar fanii au început să o compare cu Loredana Chivu sau cu Bianca Drăguşanu şi să se întrebe ce şi-a făcut Lori la faţă. Medicii esteticieni au dat-o de gol!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1