Loredana Chivu și Bianca Drăgușanu au ieșit la piscină. Costumele de baie abia le-au acoperit sânii

lore111.jpg

Loredana Chivu și-a mărit și sânii, și fundul

Fostele asistente tv Loredana Chivu (30 de ani) și Bianca Drăgușanu (37 de ani) sunt, de departe, cele mai sexy vedete de pe plaiurile noastre.

Nerăbdătoare, ele nu au mai așteptat vacanța de vară, când dau buzna să se pozeze în ipostaze sexy pe nisipul fierbinte de la Mamaia, așa că și-au făcut încălzirea la celebrul centru de relaxare și de distracție din Balotești, unde au făcut furori cu trupurile lor de infarct.

Loredana, care acum este dansatoare din buric la petrecerile maneliștilor, a purtat un costum de baie minuscul, care i-a pus în valoare fundul bombat, dar și sânii imenși siliconați, fotografia postată pe contul de Facebook aducându-i divei peste 4.000 de aprecieri, dar și zeci de mesaje laudative.

lore213.jpg

Bianca Drăgușanu are un bust de infarct

 

Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos și s-a pozat în același loc, însă ea a îmbinat utilul cu plăcutul. S-a relaxat, s-a bălăcit în piscină, a fost la băi termale, dar a bifat și o reclamă la produse cosmetice. Și Bianca Drăgușanu are implant mamar, la fel de mare și de apetisant ca cel al fostei colege de la Antena 1. 

 

Loading...

Citește și

  • catalin botezatu bianca dragusanu alex bodi

    Bianca Drăguşanu are o viaţă sentimentală complicată în care apar mereu persoane din trecut. Blondina care era hotărâtă în urmă cu o lună să divorţeze de Alex Bodi, în urma unui scandal monstru, a apărut la braţul lui în ultima vreme la o serie de evenimente mondene, iar miercuri seara a fost invitată la aniversarea lui Cătălin Botezatu, fostul ei iubit care a şi făcut-o atât de cunoscută.

  • bianca dragusanu

    Nici vorbă de împăcare în cuplul Bianca Drăguşanu- Alex Bodi. Deşi cei doi şi-au făcut apariţia miercuri seara la două evenimente mondene la care au fost numai un zâmbet, în fapt vedeta şi omul de afaceri sunt departe de a face pace. Cei doi îşi negociază la sânge împăcarea, fiind surprinşi de fotoreporterii Click! în mijlocul unor discuţii încinse despre motivele care i-au adus în pragul separării. Bianca Drăguşanu a depus luni actele de divorţ, acuzându-l pe Alex Bodi de vionenţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1