Lora se pregătește să devină mamă. Nu mai amână întemeierea unei familii

lora-ghenu-nunta.jpg

Lora își dorește să devină mamă
Foto Instagram

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, formează un cuplu de câțiva ani, iar acum își doresc să devină părinți, lucru pe care l-au tot amânat. Artista a dezvăluit care a fot motivul pentru care ea nu a făcut o prioritate aducerea pe lume a unui copil.

Lora și Ionuț Ghenu și-au dorit foarte mult ca înainte de a forma o familie, să aibă o casă mare, așa cum au visat atât de mulți ani. Dar cum au avut de fiecare dată cheltuieli, acest vis nu s-a concretizat încă. Astfel că, Lora și iubitul ei au hotărât să lase pe locul doi casa și să se ocupe de întemeierea unei familii, mai precis, își propun ca în viitorul apropiat să devină părinți.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat, pentru viva.ro, Lora.

Care este motivul pentru care Lora a amânat să facă un copil

„Nu e în niciun stadiu (n.r. construcția casei), pentru că s-a sistat tot, dar avem apartamentul nostru, doar că nu prea avem loc, chiar dacă e mare. Doar că eu am nevoie de dressing, asta e treaba. Urma să luăm terenul, ne-am răzgândit la locație, după care am avut altceva de făcut cu banii aceia, i-am investit. Sunt antreprenor și eu de câte ori am câte o idee sau mi se oferă câte o oportunitate și îmi surâde sunt și foarte curajoasă, îmi place să risc. Am amânat. Asta e faza, asta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect că pun cariera pe primul loc și cred cumva că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor: să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul. Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, nu are sens, vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, declara convinsă cântăreața.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1