Lora, prima declaraţie de dragoste după divorţ! Uite cine e norocosul

lora.jpg

Lora
Artista spune că îşi va face o serie de analize la început de an
Foto: Arhivă personală

Cântăreaţa încearcă să treacă peste despărţirea de Dan Badea! Lora s-a refugiat în muncă, iar atunci când nu este pe scenă, îşi petrece timpul în familie. Recent, blonda a povestit că mama şi fratele ei au ajutat-o să depăşească momentele critice de după divorţ.

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe cerificatul de divorţ al Lorei că gurile rele au cuplat-o cu un alt bărbat. Este vorba despre tour managerul ei, Ionuţ Ghenu, care este totodată şi fostul iubit al actriţei Doiniţa oancea. Solista a explicat că între ea şi tânărul acre se ocupă de cariera sa nu este nimic mai mult decât o relaţie profesională şi o bună prietenie. De curând, Lora a povestit că familia este cea care o ajută să meargă mai departe, după ce a semnat actele de divorţ. mama şi fratele ei îi sunt mereu alături, iar susţinerea lor este tot ce avea nevoie cântăreaţa ca să mai uite de despărţirea de fostul soţ. De aceea, nici nu este de mirare că blonda îi face adevărate declaraţii de dragoste lui Vlad Petrescu, fratele ei.

lora_si_vlad.jpg

lora frate fotografie admiratorii concluzii
Lora a ridicat multe semne de întrebare după ce s-a fotografiat în pat cu fratele ei
Foto: Facebook

"La mulţi ani inimioara mea! Te iubesc cel mai mult şi îţi mulţumesc pentru tot! Esti cel mai bun frăţior din lume!", a scris Lora pe contul ei oficial de  socializare la descrierea unei fotografii în care apare zâmbitoare în braţele tânărului chipeş.  

Lora şi dan badea au divorţat în urmă cu aproape două luni la notar. Cei doi au pus punct de comun acord unei căsnicii de doi ani.

Loading...

Citește și