Lora, în conflict cu fanii: «Este foarte mult şi mă deranjează»

loraaa.jpg

Lora
Foto Instagram

Lora a fost criticată dur de fani deoarece au văzut-o plângând la emisiunea Asia Express. Lora a publicat mai multe filmulețe pe Instagram întrebând cum ar trebui să-și petreacă timpul liber alături de iubitul ei, însă în loc de sfaturi, ea a primit critici.

Lora i-a întrebat pe prietenii virtuali dacă ar trebui să mai aibă parte și de alte activități de cuplu decât vizionarea unor filme sau diverse jocuri, iar ei i-au spus că este o plângăcioasă.

"Nu şiu ce să fac cu Ghenu. I-am promis că i-am pregătit o seară nebună de weekend, şi acum sunt în pană de idei. Voi ce faceţi, cum vă distraţi voi? Cum vă distraţi când ieşiţi în oraş? Mergeţi la film, mergeţi la biliard, la bowling? Am făcut astea, cât să le faci? Tot timpul, tot timpul, tot timpul?", a spus Lora pe Instagram.

Zoom
Lora și iubitul ei
Foto Instagram

Lora le-a explicat prietenilor virtuali că este mai sensibilă, însă nu este plângăcioasă, iar la montare, regizorii au ales să pună toate cenele în care ea a avut momente de slăbiciune și a plâns.

"Nu plâng mult, adică... Sunt momente, secunde în care mă emoţionez şi acele secunde sunt date pentru că emoţia este dată şi păstrată la montaj şi dată la TV. Acum de aici până la a mă face voi pe mine plângăcioasă... Chiar dacă mă alintaţi, este foarte mult şi mă deranjează. Şi dacă aţi putea, să nu mai faceţi asta pentru că nu e adevărat. Sunt un om sensibil, dar nu sunt un om plângăcios", a mai spus Lora. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Fosta membră a juriului “Next Star” are o viaţă demnă de o eroină de telenovelă. Lora, sau Laura Petrescu, după numele din buletin, s-a destăinuit revistei Taifasuri, unde a vorbit despre divorțul dureros de Dan Badea, dar și despre noua ei filozofie de viață.

  • lora ionut ghenu asia express

    Filmările pentru emisiunea Asia Express, care va fi difuzată în curând la Antena 1, s-au încheiat, iar concurenţii s-au întors la confortul de acasă. Lora şi Ionut Ghenu au declarat încă de la început că show-ul este o provocare pentru ei, pe care au acceptat-o fără să stea pe gânduri pentru că își doreau să plece prin lume în căutare de aventură, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.