Lora a avut o copilărie tristă: "La patru ani a murit tatăl meu într-un accident"

loraaa.jpg

Lora, Lora Muzică
Lora și-a pierdut tatăl în copilărie
Foto Instagram

Lora a făcut câteva dezvăluiri cu privire la copilăria ei tumultoasă. Aceasta a mărturisit că și-a pierdut tatăl la vârsta de patru ani, însă nu a înțeles pe atunci cât de dureroasă a fost această tragedie.

Artista a făcut diverse confesiuni, printre care și cele mai triste evenimente din viața ei, moartea tatălui și a bunicii sale. Lora este o artistă apreciată de români, aproape toate piesele sale ajungând hituri. Piesele precum "Puișor", "Ne împotrivim" sau "Arde" au fost ascultate de peste 12 milioane de oameni, conform vizualizărilor de pe YouTube.

"La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10.  Eram tristă în poze.

Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să devin artistă şi mereu îmi spunea că sunt foarte bună. Mama îşi dorea să fiu medic sau avocat. Îmi spunea că aş fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica.

Atunci când am înregistrat primul videoclip din cariera solo şi, înainte să filmez primul cadru, am primit un telefon de la fratele meu să-mi spună că a murit bunica mea. A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă. După ce am filmat videoclipul am fost la Vaslui", a mărturisit Lora pentru Acces Direct.

loading...
Loading...

Citește și