Liviu Vârciu, supărat că a ieșit în pierdere după botezul fiului: «Am rămas dator, zgârciților. Am plicurile acasă!»

liviu_varciu_alaturi_de_frumoasa_lui_familie_1.jpg

Liviu Vârciu, alături de frumoasa lui familie

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A făcut botez în pandemie și a cam luat țeapă! Liviu Vârciu le bate obrazul invitaților de la botezul băiețelului său, eveniment care a avut loc luna trecută! Acesta spune că invitații au fost cam zgârciți și nu ar fi "cotizat" cum trebuie.

În urmă cu mai bine de un an, pe 28 mai 2020, Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe Anastasia (4 ani). Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Liviu și Anda au făcut anul trecut doar creștinarea micuțului Matei Liviu și au amânat petrecerea cu mulți invitați, pentru anul 2021.

  • Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea
  • Andrei Ștefănescu
  • Dorian Popa
  • Liviu Vârciu și fiica lui
  • Liviu Vârciu, alături de frumoasa lui familie
  • Liviu Vârciu, alături de frumoasa lui familie
  • Lora și Andreea Bănică s-au distrat de minune
  • Liviu Vârciu, Anda Călin și fiul lor
  • Maximize

1/8

Ei au organizat luna trecută un chef de cinci stele la un local de lux din Otopeni, unde au chemat toată floarea showbiz-ului. Au fost în jur de 300 de invitați, unul și unul, majoritatea fiind colegii din Antena 1. Printre aceștia s-au numărat: Pepe cu iubita Jasmine, Lora cu Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan cu Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții. Numai focurile de artificii de la botezul micuțului ar fi costat 5000 de euro, iar darul s-a zvonit că ar fi început de la 300 de euro în sus!

„Eu nu sunt unul din artiștii ăia care fac botezul gratis!”

Ce să vezi, însă! După paranghelie, Liviu Vârciu este foc și pară! Artistul a constat că a ieșit în pierdere după ce a numărat banii din plicurile invitaților. „Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a declarat Liviu Vârciu, într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, difuzat joi, 14 octombrie, la Antena Stars. 

Deși cheful s-a ținut la un local de cinci stele în Otopeni, unde vedetele obișnuiesc să facă nunți și botezuri cu ceva reduceri, Liviu Vârciu a ținut să sublinieze că el a scos bani grei din buzunar pentru petrecerea fiului său. „Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a mai spus acesta.

Citește și:

Liviu Vârciu și Anda Călin, botez de cinci stele pentru fiul lor! Imagini de la petrecerea grandioasă, cu multe vedete

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5