Livia Graur, pentru prima dată în Halkidiki. Cum a petrecut vacanţa de vară alături de familie

Citeste tot despre: 

Deşi îi place foarte mult Grecia, n-o mai văzuse de 10 ani. Înainte, 7 ani la rând, a fost în Thassos, după care şi-a zis că e cazul să viziteze şi alte locuri superbe din lumea asta.

„După ce ne-am căsătorit, am fost în Franţa, Italia, Croaţia, Malta, Turcia. Anul acesta am revenit în Grecia şi, pentru prima dată, pe braţul Sithonia din Halkidiki. Am hotărât ca în vara asta să mergem în vacanţă cu maşina noastră ca să nu mai repetăm experienţa cumplită de anul trecut, când am stat nu mai puţin de 11 ore în aeroport, din cauza unei defecţiuni la aeronava cu care trebuia să plecăm. Şi am făcut cea mai bună alegere posibilă”, povesteşte Livia Graur, prezentatoarea ştirilor Focus de la Prima TV.

15-img_3949.jpg

Livia Graur, alături de soţul şi de fiica lor

Împreună cu soţul şi cu fiica ei, Renata, dar şi cu alte două familii cu copii, au închiriat o vilă aproape de plajă şi au petrecut 8 zile de vis. În fiecare zi mergeau pe altă plajă, au descoperit locuri superbe unde culoarea mării era pur şi simplu ireală, au făcut snorkeling, dar şi mici plimbări cu şalupa şi cu jet ski-ul. „M-am simţit extraordinar de bine. Nu mai fusesem în Grecia de 10 ani, dar am regăsit-o exact aşa cum am lăsat-o: aceiaşi oameni primitori, degajaţi, aceeaşi linişte, aceeaşi mâncare bună. Am plecat de acolo cu promisiunea că ne vom întoarce cu siguranţă. Poate anul viitor mergem în Mykonos”, mai spune Livia Graur.

Loading...