Eurovision România 2019. Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv

51989118_2271445532919506_3242987826475696128_n.jpg

Ester Peony va reprezenta România la Tel Aviv, în luna mai
Foto:Eurovision România

Duminică, 17 februarie, telespectatorii au putut alege cine va fi reprezentantul ţării noastre în competiţia Eurovision din Tel Aviv, care va avea loc în luna mai. Laura Bretan şi Bella Santiago au fost favoritele de anul acesta, din punctul de vedere al specialiştilor, dar rezultatul a fost unul neaşteptat. Nici Laura, nici Bella nu vor reprezenta România, ci Ester Peony, căci ea a adunat cele mai multe puncte din partea membrilor juriului.

Update: Laura Bretan a câştigat cele mai multe voturi din partea publicului, dar nu au fost suficiente pentru a compensa diferenţa de punctaj existentă între ea şi Ester, aşadar cea din urmă va reprezenta România la Tel Aviv.

 

Update 23.00: Juriul a decis ca Ester Peony să reprezinte România la Tel Aviv, însă şi telespectatorii au avut un cuvânt de spus. Urmează ca amfitrionii evenimentului să deschidă plicul care conţin voturile telespectatorilor, iar apoi identitatea reprezentantului României va fi cunoscută. 

Update 22.51: Stop Vot! 

Update 22.42: Netta a urcat din nou pe scena Sălii Polivalente. Prezenţa ei în România nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Ambasadei Israelului în România. De altfel, ambsadorul Israelului la Bucureşti a declarat la începutul serii că este un fan al acestui concurs şi că speră sincer ca România să primească 12 puncte la marea competiţie din mai. „Toată societatea israeliană e înnebunită după Eurovision. Vă aștept la Tel Aviv și așteptă să aud: „România, 12 puncte”. Am zis anul trecut că dacă Netta câștigă am spus că mă duc în piață. În acea seară, toată lumea era în piață”, au fost cuvintele acestuia.

 
Update 22.37: Iată cum arată biletul "câştigătorului" către concursul Eurovision din luna mai. 

Update 22.20: Câştigătoarea Cerbul de Aur 2018, Inis Neziri a susţinut un mini recital, urmând ca cea care a câştigat trofeul Eurovision 2013 să interpreteze la rândul său o serie de cântece din repertoriul propriu.

Update 21.55: Start vot! Publicul îşi poate exprima votul trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…12), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.5 euro, TVA inclus), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon  – 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 12, cu acelaşi tarif (0.5 euro, TVA inclus / apel), valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone. De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte.

Update 21.52: Mirela Vaida a dovedit că este foarte curajoasă şi că nimic nu o poate împiedica să îşi îndeplinească visul. Mai ales că acasă o susţin cei doi copii pe care îi are deja şi care au urmărit cu sufletul la gură interpetarea mămicii lor, după cum a declarat vedeta într-o scurtă declaraţie oferită după ce a coborât de pe scenă. Dacă în semifinale Mirela şi-a ascuns burtica, de această dată a optat pentru o rochie scurtă, de culoare albastră, în care burtica a fost vizibilă.

 

Update 9.45: Dya & Lucian Colareza au mizat pe romantism, atunci când au ales să cânte versurile unei poveşti de dragoste.

 

Update 9.42: Cei de la Trooper şi-au încercat norocul şi şi-au urmat Destinul, căci acesta este numele melodiei cântate de ei. Rockerii speră să ajungă în finala Eurovision de la Tel Aviv, interpretând o melodie în întregime în limba română.

 

Update 9.38: Câştigătoarea concursului X Factor 2019, Bella Santiago a dansat şi a interpetat un cântec exploziv, numit Army of Fire. Bella a purtat o costumaţie foarte îndrăzneaţă, iar faţa i-a fost pictată.

 

Update 9.34: Letitia Moisescu & Sensibil Balkan au cântat o melodie care a conţinut atât versuri în limba engleză, cât şi în română. Au debordat de energie, iar cei prezenţi în sală au dansat alături de ei.

 Update 9.30: Odată cu prestaţia lui Ester Peony, competiţia a trecut de jumătate. Doar patru concurenţi aşteaptă să mai urce pe scenă. 

 

Update 9.08: Aldo Blaga a interpretat o melodie sensibilă în care viaţa fiecărui om este comparată cu o călătorie cu suişuri şi coborâşuri.

Update 9.04: Claudiu Mirea a fost concurentul cu numărul cinci. El a dovedit că nu doar vocea puternică este un atu al său, ci şi chitara. Acordurile vesele ale cântecului său şi versurile optimiste vor fi oare de ajuns să îl trimită în finala internaţională din Israel?

 

Update 20.58: A patra concurentă care a dat tot ce a putut pentru a obţine locul în finala de la Tel Aviv a fost Teodora Dinu. Apriţia ei a fost una într-adevăr răvăşitoare, căci a îmbrăcat o rochie neagră, transparentă, care i-a pus în evidenţă silueta impecabilă.

 

Update 20.54: Preferata publicului, dar şi a experţilor, Laura Bretan a interpretat melodia Dear Father. Jocul de lumini care a însoţit prezenţa scenică a adolescentei a completat momentul. Laura a purtat o rochie de un alb imaculat care i s-a potrivit de minune.

 

Update 20.51; Oliver Kayne a intrat în concurs în poziţia a doua. 

Update 20.48: Linda Teodosiu a fost prima care a urcat pe scenă. Ea şi-a învins emoţiile şi a strălucit la propriu şi la figurat, căci a purtat o ţinută albă, plină de strasuri. Înainte de a păşi pe scena Sălii Polivalente, a încărcat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care şi-a îndemnat prietenii virtuali să o voteze pentru a ajunge în finala de la Tel Aviv. 

Update 20.35: Finala naţională Eurovision 2019 a fost deschisă de către cea care a câştigat anul trecut această competiţie, Netta. Ea a interpretat melodia care i-a adus premiul cel mare. 

netta.jpg

Netta a câştigat anul trecut competiţia Eurovision şi a cântat în deschiderea finalei naţionale
Foto: Captură video

Reprezentantul României la Eurovision va fi ales de un juriu format din Tali Eshkoli, Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest, laureata a ediției din 2013, Deban Aderemi și William Lee Adams, jurnaliști , Șerban Cazan, Head of Production HaHaHa Production și artistul moldovean Alex Calancea.

Publicul va contribui la alegerea câştigătorului

În ultimul act al Selecției Naționale, punctajele obtinute prin televot vor avea ponderea punctajului acordat de către un membru al juriului.

Publicul își va putea exprima votul trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…12), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.5 euro, TVA inclus), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon  – 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 12, cu acelaşi tarif (0.5 euro, TVA inclus / apel), valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone.

De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte.

Cine sunt finaliştii Eurovision România 2019 

1. „Renegades” – Linda Teodosiu

2. „Right now” – Olivier Kaye

3. „Dear father” – Laura Bretan

4. „Skyscraper” – Teodora Dinu

5. „We Are The Ones” – Claudiu Mirea

6. „Your journey” – Aldo Blaga

7. „On a Sunday” – Ester Peony

8. „Daina” – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan

9. „Army Of Love” – Bella Santiago

10. „Destin” – Trooper

11. „Without You (Sin Ti)” – Dya & Lucian Colareza

12. „Underground” – Mirela Vaida

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1