Lidia Buble nu mai este o fată cuminte! A pozat doar în lenjerie intimă în faţa oglinzii

lidia_buble.jpg

Lidia este fată de preot, dar pozează foarte îndrăzneţ pentru prietenii săi virtuali
Foto:Instagram Lidia Buble

Lidia Buble (25 de ani) pozează în ipostaze din ce în ce mai îndrăzneţe de când a reuşit să obţină silueta mult visată. Dacă până nu de mult, Lidia Buble poza în fată cuminte, acum a spus adio inhibiţiilor şi a lăsat foarte puţine imaginaţiei. Schimbările de look sunt la ordinea zilei pentru Lidia care se laudă cu noua siluetă prietenilor virtuali, expunându-se în ipostaze sexy.

Lidia nu mai este o fată cuminte, căci a renunţat la haine şi la inhibiţii şi s-a fotografiat în ipostaze sexy în faţa unei oglinzi, spre încântarea admiratorilor care îi urmăresc activitatea din mediul online. Aceştia nu şi-au putut exprima aprecierea sau părerea negativă faţă de instantaneu, căci artista a ales să dezactiveze secţiunea de comentarii din dreptul imaginii încărcate pe pagina de socializare. 

lidia-buble.png

Lidia Buble pozează din ce în ce mai sexy
Foto: Instagram Lidia Buble

Se pare că Lidia a hotărât să nu mai tolereze atitudinea obraznică a urmăritorilor săi, după ce a prmit, nu doar o singură dată, critici din partea acestora. Nu cu mult timp în urmă, un internaut a sugerat faptul că ea se îmbracă foarte urât, cu nişte haine ponosite, de prost gust, ce par să fie achiziţionate de la o ghenă de gunoi, nu de la aşa-zisele magazine cu pretenţii. Deşi artista a oferit o replică atunci, părând să nu fie deranjată, faptul că a dezactivat secţiunea comentariilor lasă de înţeles altceva.

„Nu te supăra, dar te îmbraci urât rău! RĂU! Parcă sunt nişte vechituri din gunoi cusute în bătaie de joc! Să nu te superi pe mine!”, a fost comentariul din mediul virtual căruia Lidia i-a răspuns. „Aşa îmi place mie să mă îmbrac numai din gunoi. Fiecare după posibilităţi…”, a fost reacţia Lidiei Buble.

razvan_simion_lidia_buble.jpg

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de 3 ani
Foto:Arhivă personală

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de aproximativ trei ani. Matinalul de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" s-a despărţit de soţia sa, de care îl lega o relaţie de 15 ani şi doi copii, pentru a putea fi împreună cu tânăra solistă care i-a furat inima. Recent, Lidia Buble a declarat despre Răzvan Simion că acesta este băiatul ideal, gătind şi având răbdare infinită cu ea. În plus, prezentatorul ştie cum să o surpindă pe iubita cu 12 ani mai tânără, aducându-i flori chiar dacă nu sărbătoresc o ocazie specială. 

„Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături. Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă. Mereu are răbdare, mă ajută, îmă dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.”, a declarat Lidia Buble pentru Revista VIVA!

Loading...

Citește și