Lidia Buble, cu aparatul de aerosoli şi ţintuită la pat! Şi-a îngrijorat fanii

lidia_buble.png

foto
Programul Lidiei este unul aglomerat de Sărbători
Foto: Arhivă personală

Lidia Buble (24 ani) este una intre cele mai iubite cântăreţe autohtone. Formează un cuplu cu Răzvan Simion, unul dintre moderatorii emisiunii matinale Neaţa cu Răzvan şi Dani şi concertează în toată ţara pentru a-şi promova ultimele hituri. Din păcate, o problemă de sănătate o ţine departe de sala de repetiţii şi de admiratorii ei.

Lidia Buble a răcit destul de serios şi este obligată să se odihnească. Îşi petrece mare parte din zi în pat, iar seara este nevoită să facă tratament cu aerosoli pentru a-şi recupera vocea. Răceala i-a afectat corzile vocale şi îi este imposibil să vorbească din pricina durerilor pe care le resimte. Ea a încărcat un filmuleţ pe pagina personală de Instagram în care încearcă să comunice cu fanii, dar nu reuşeşte, aşa că alege să gesticuleze încercând să le sugereze că are nevoie de o scurtă pauză vocală. În perioada sărbătorilor de iarnă, programul Lidiei este foarte încărcat şi are agenda plină, iar ea nu doreşte să îşi dezamăgească admiratorii prin anularea concertelor.

lidia-buble.jpg

foto
Lidia a răcit destul de rău şi este nevoită să stea în pat
Foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Răzvan Simion şi se pare că se gândesc să treacă la următoarea etapă. Răzvan ţine atât de mult la Lidia încât este dispus să treacă la religia acesteia, cea penticostală. "Lidia mi-a dat liniştea de care aveam nevoie. O iubesc pentru că mi-a adus echilibrul în viaţă. Chiar dacă pare copilăroasă, este surprinzător de matură şi extraordinat de optimistă. O iubesc pentru că are doi ochi frumoşi care îmi zâmbesc din interior în fiecare dimineaţă şi o iubesc pentru că mă lasă să fiu eu însumi. La noi va fi mai întâi botezul şi abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiţi la botezul copilului, va fi botezul meu şi apoi nunta”, a mărturisit Răzvan Simion în cadrul unui interviu acordat revistei Unica. Lidia, la rândul ei a vorbit despre relaţia avută cu Răzvan şi a declarat că dacă are de gând să o ia de soţie trebuie să ceară acordul părinţilor ei. „El trebuie să vină să mă ceară de soţie înainte, de la mama şi de la tata, au fost cuvintele Lidiei.

Loading...

Citește și

  • Lidia Buble, Lidia Buble Amenintata, Fan, Razvan Simion

    Lidia Buble a fost amenințată de un fan care i-a adresat cuvinte înjositoare. Aceasta s-a filmat pe Instagram și a declarat că nu știe ce ar trebui să facă și cum să reacționeze. Vedeta a început să plângă și declară că rămăsese șocată de ce i-a scris acea persoană.

  • foto

    Lidia Buble (24) este cu siguranţă una dintre cântăreţele cele mai apreciate din România, care se bucură de un număr considerabil de admiratori, însă e s-a întâmplat la ultimul ei concert demonstrează că există şi persoane care nu îi apreciază deloc muzica sau maniera de interpretare.