Leo Iorga era împăcat cu boala de care suferea, dar visa la un singur lucru. «Cât e să fie atât e!»

leo-iorga-1.jpg

Leo Iorga era împăcat cu boala sa însă și-ar fi dorit un singur lucru înainte să moară
Foto: Captură Video

În cadrul unui interviu oferit pentru postul de radio Europa FM, unde a apărut alături de fiul lui cel mic, Paul, Leo Iorga a vorbit despre carieră, familie și viața sa marcată, din păcate, de atâtea probleme de sănătate, dezvăluind și care ar fi fost cea mai mare dorință a sa cât a trăit.

Mult optimism după tot atât de multe probleme! În ciuda grelelor încercări, solistul avea mereu zâmbetul pe buze și emana această stare de bine prin toți porii, spunând adesea că el s-a împăcat cu ideea că a fost lovit de boala necruțătoare care i-a și curmat viața în cele din urmă, la 54 de ani. 

Leo Iorga a admis că a avut și momente de cumpănă în care se gândea că boala îl va chinui atât pe el, cât și pe cei dragi lui, însă a explicat că tocmai datorită familiei a găsit puterea să meargă mai departe în lupta cu cancerul. Cântărețul era extrem de mândru de soția lui, Paula, și de cei doi fii pe care îi au împreună, Paul și Edy, și spunea că ei au fost motivul motivației lui de a trece peste grelele încercări ale vieții.

Leo Iorga și-ar fi dorit să își cunoască nepoțeii 

De asemenea. solistul spunea că, în ciuda problemelor sale de sănătate, el este fericit și mulțumit că poate să cânte. Un singur regret a avut Leo Iorga însă, faptul că nu și-a întâlnit nepoțeii. Solistul își dorea mult ca fiii lui să facă mai repede moștenitori, pentru ca acesta să îi poată strânge în brațe, așa cum a dezvăluit în cadrul interviului. Acest lucru nu s-a întâmplat însă. 

În emisiunea de radio „Clubul de Seară”, cei doi artiști, tată și fiu, au fost supuși la câteva întrebări despre viață, muzică și relația frumoasă pe care o aveau. Întrebat dacă este fericit, Leo Iorga a răspuns: „Da și nu. Da, pentru că Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care alții n-au trăit-o în șapte vieți. Nu, pentru că n-am destul timp să fac ceea ce aș vrea și destulă formă fizică. Eu sunt fericit pentru că pot trăi de pe astăzi pe mâine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a fost răspunsul lui Leo Iorga. 

„Eu îmi accept condiția așa cum e. Mă duc și cânt așa cum pot. (..) Nu este un stigmat. Foarte multă lume are așa ceva..Eu cu voia lui Dumnezeu încerc să le explic tuturor că e foarte normal. Dacă cineva are diabet sau o boală de inimă cu înseamnă că moare mâine. Ai cancer..te tratezi..cât este să fie atât e. Lupți cu boala și ești motivat. Una dintre motivări este chiar succesul copiilor”, mai spunea artistul, care se declara extrem de mândru de familia lui. Spunea că este un tată și un soț extrem de norocos.

Mai jos aveți imagini de la ultimul concert al artistului 

Loading...

Citește și

  • Familia regretatului artist Leo Iorga este în doliu după ce au primit tragica veste că acesta a pierdut lupta cu boala. Paula Iorga, soția cântărețului, a povestit cât de grea a fost pentru soțul ei ultima perioadă, având în vedere că acesta era din ce în ce mai slăbit și refuza să mănânce. Paula a mărturisit cu durere în suflet că totul s-a întâmplat brusc și că nu a apucat nici măcar să îi mai rostească ultimele cuvinte de adio soțului ei.

  • Vestea că Leo Iorga s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani a șocat o țară întreagă. După o luptă de mai bine de 8 ani cu cancerul, iată că boala ni l-a furat dintre noi pe Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact. Dar tragedia aceasta face parte dintr-o serie care a urmărit membrii trupei de-a lungul anilor.