Cristina Bălan şi fratele mort al Ancăi Badiu, o legătură incredibilă

cristina_scena.jpg

cristina balan scena vocea romaniei finala
Cristina Bălan are vineri seară bătalia finală la "Vocea Românei"
foto: arhiva personală

Un amalgam de sentimente au cuprins-o pe Cristina Bălan înainte cu o zi de finala de la "Vocea României". Emoţii, amintiri şi dorinţe sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu cel mai bine prin ce trece concurenta antrenată de Tudor Chirilă. Solista, care se luptă pentru marele trofeu, şi-ar face un cadou fabulos fix în ziua în care împlineşte trei ani de mariaj.

Cristina Bălan şi-a canalizat toată energia pentru "Vocea României". De când a început concursul, artista nu mai are linişte. Repetă încontinuu, iar rezultatele au fost pe măsură. A ajuns în finală şi mai are de făcut doar un singur pas până la marele titlu care îi va aduce şi premiul de 100.000 de euro pus în joc la concursul muzical. 

finalisti.jpg

finalisti vocea romaniei 2015 cristina balan
Cristina Bălan este singura voce feminină care a ajuns în finală
foto: arhiva personală

Vineri seara (19 decembrie), Cristina va urca pe scenă alături de ceilalţi trei finalişti, Michel Kotcha, Tobi Ibitoye şi Tomi Weissbuch. Este singura fată din competiţie, însă asta nu o sperie deloc. Ştie ce vrea şi este pregătită să arate tuturor că este cea mai bună voce. Eleva lui Tudor Chirilă are un "as" în mânecă, dar şi faptul că se apropie aniversarea căsătoriei cu soţul ei Gabriel Bălan este un motiv în plus pentru a câştiga.

cristina_si_tudor.jpg

cristina balan tudor chirila bratara vocea romaniei
Cristina Bălan, la repetiţii cu Tudor Chirilă. Pe braţul stâng poartă brăţara norocoasă
foto: arhiva personală

Nu este vorba nici pe departe de notorietatea ei, ci de o brăţară de care nu se desparte niciodată. Artista a povestit pentru Click! care a fost conjunctura tristă în care a ajuns să o poarte.

"Nu cred în talismane, dar am o brăţară, de la o prietenă veche, pe care am primit-o recent la înmormântarea fratelui ei, un bun prieten de-al nostru, şi la care ţin foarte mult. Felul în care mi-a dat brăţara asta, sfinţită la o mănăstire, spunându-mi să n-o dau jos că îmi va purta noroc, m-a impresionat. Gesturile ei m-au mişcat mult. A fost un moment extrem de intens, emoţional. Nu este un talisman. Eu niciodată nu am purtat aşa ceva. Este un simbol. Mircea m-a iubit mult. Şi eu pe el. La fel şi Gabi, soţul meu, a avut o prietenie frumoasă şi strânsă cu el. Urma să ne vedem când vine în tară, în shimb ne-am văzut la înmormântare", ne-a mărturisit Cristina Bălan făcând referire la prietenia strânsă pe care o avea cu fratele Ancăi Badiu. 

Anca Badiu poartă inelul fratelui mort

Mircea Badiu a murit la 7 august. Tânărul plecase din ţară ca să sărbătorească promovarea în funcţia de asistent manager. În seara dinainte să moară subit, Mircea a petrecut într-un club spaniol. Sora lui a primit tragica veste prin telefon şi nici acum nu a depăşit momentul. Imediat ce a primit cumplita veste, cântăreaţa a făcut toate demersurile pentru a afla ce s-a întâmplat şi pentru a-şi înmormânta fratele.

frate-anca-badiu.jpg

frate anca badiu, inel fratele anca badiu
Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii sale
foto: arhiva personală

Artista a primit un pachet în care se aflau toate lucrurile fratelui său. Între acestea, un inel pe care bărbatul îl purta de mai mulţi ani pe arătătorul de la mâna dreaptă şi două şiraguri de mătănii pe care Anca i le dăduse chiar înainte de vacanţă, simţind parcă faptul că fratele ei avea nevoie de ele. ca să-şi mai alini dorul, fosta componentă a trupei Class a decis să poarte inelul fratelui ei. 

Loading...
 
 

Citește și

 • anca badiu frate mort spania inel frate anca badiu

  În urmă cu două săptămâni o veste şoc avea să o dărâme pe Anca Badiu ( 36 de ani). Fratele ei, Mircea, care se afla în vacanţă în Spania, era găsit fără suflare pe plajă, cauzele morţii fiind necunoscute. În urmă cu trei zile fosta solistă a trupei Class şi-a condus fratele pe ultimul drum, după ce a făcut demersuri ca trupul neînsufleţit al bărbatului să fie adus în ţară. A purtat un obiect de care fratele ei era nedespărâit, iar asta parcă i-a mai dat putere.

 • cristina balan ex-impact silueta nastere gemeni

  Cristina Bălan (34 de ani), ex-Impact, este într-o formă fizică de invidiat! Gemenii ei, care au împlinit recent doi ani, o ţin pe cântăreaţă în priză, aşa că problemele cu greutatea, inevitabile pentru orice femeie după naştere, au devenit o amintire pentru ea. Artista are o siluetă de adolescentă şi dacă nu ai şti ai putea jura că acasă nu o aşteaptă doi copii.

 • cristina balan

  S-a înscris la Vocea României, a întors toate scaunele la audiţiile pe nevăzute, a intrat în echipa lui Tudor Chirilă şi a ajuns în acest moment până în semifinalele concursului muzical. Cristina Bălan trece printr-o serie de trăiri interioare după ultima ediţie specială a emisiunii, care a avut loc la 1 decembrie. Criticată de unii pentru că a intrat în concurs deşi are în spate o carieră muzicală solidă şi este susâinută de Tudor Chirilă, artista s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

 • vocea romaniei 2015

  Apariţie surpriză vineri seară (25 septembrie) la ''Vocea României 2015''. Cristina Bălan (34 de ani), fosta solistă a trupei Impact, a revenit pe scena muzicală după 4 ani de absenţă şi a participat la emisiunea de talente.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1