Lecție de stil la vârsta a treia. Cum au ieșit în oraș Margareta Pâslaru, Marina Voica și Stela Enache

Haina face pe om, zice proverbul, iar în showbizz se aplică perfect. În timp ce tinerele vedete tremură de frică să nu apară la rubrica “prost îmbrăcate”, veteranele scenei ne uimesc cu fiecare apariție și nu fac altceva decât să adune aplauze și aprecieri. Și pentru carieră, și pentru ținute.

Luna martie a fost plină de evenimente muzicale, lansări de albume și gale cu premii. Nu nepărat dedicate tinerei generații, ci și artiștilor care ne-au încântat adolescența cu melodiile sau filmele lor, artiști care au depășit 7-8 decenii de viață și 5-6 decenii de activitate.  Luni, 26 martie, în Aula Palatului Cantacuzino, de pe Calea Victoriei, au avut loc premiile anuale ale Revistei „Actualitatea muzicală”, editată de UCMR pentru anul 2017. Unul dintre premiile speciale i-a fost înmânat interpretei şlagărului “Şi afară plouă, plouă”. Marina Voica (81 de ani) a fost omagiată pentru întreaga carieră  şi a venit la eveniment însoţită de prietena ei foarte bună, mai tinerica Oana Sârbu (49 de ani). De remarcat însă că la capitolul vestimentaţie Marina Voica a fost mult mai curajoasă decât Oana Sârbu, căci paltonul alb imaculat, pălăria, mănuşile, bijuteriile şi eşarfa au transformat-o în regina eleganţei în ziua respectivă.

Joi, 29 martie, a fost rândul Margaretei Pâslaru să ne încânte cu prezența ei, la Magazinul Muzica din Capitală. Solista, în vârstă de 74 de ani, împlinește anul acesta 60 de ani de carieră, așa că a celebrat cifra rotundă lansând un album nou, intitulat “Providența”. Îmbrăcată ca o divă, cu beretă, eşarfă şi mănuşi mov şi sacou gri metalizat, Margareta Pâslaru a dat autografe pe bandă rulantă, a interacţionat cu fanii şi le-a stârnit nostalgii tuturor celor prezenţi. Acolo i-a făcut concurență serioasă și solista Stela Enache (68 de ani), care era impecabilă din vârful unghiilor, până la ultimul fir de păr.

 • Angela Similea - 71 de ani
 • Margareta Pâslaru-74 de ani
 • Marina Voica - 81 de ani - şi Oana Sârbu
 • Sanda Toma - 83 de ani
  foto: Ionuţ Rusu
 • Stela Enache - 68 de ani
 • Tora Vasilescu - 67 de ani
 • Tora Vasilescu şi Dorel Vişan
 • Maximize

1/7

Marți, 27 martie, în centrul atenției a fost industria filmului, căci la TNB a avut loc decernarea Premiilor Gopo. Superba Tora Vasilescu, actrița care pe 22 martie a împlinit 67 de ani, a fost ca o divă în rochia lungă, grena, peste care a purtat o haină de blană până în pământ. I-a fermecat pe toți cei prezenți, dar și pe prietenul și colegul de breaslă Dorel Vișan. La același eveniment ne-a impresionat și discreta și distinsa actriță Sanda Toma (83 de ani), care a fost premiată cu o statuetă pentru întreaga activitate. O știm din “Bădăranii” (1960), “Divorț... din dragoste” (1992), dar și din numeroase piese de teatru. Rochia bleu, bijuteriile, mai ales broșa spectaculoasă, au completat imaginea elegantă a actriței, pe covorul roșu.

În topul celor mai elegante vedete nu putem să nu o includem și pe Angela Similea (71 de ani), pe care am revăzut-o în carne și oase pe 5 martie, la Cărturești Verona, acolo unde Octavian Ursulescu și-a lansat cartea “Titus Munteanu, un lord al micului ecran”.

Loading...

Citește și

 • Stela Enache

  Interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”, compusă chiar de regretatul ei soţ, Florin Bogardo, ne uimeşte de fiecare dată cu frumuseţea şi cu rafinamentul ei. Stela Enache a dat însă aceste calităţi mai departe, fiicei ei, pe care Click! ţi-o arată, în premieră.

 • A jucat în zeci de filme româneşti, iar după 2004 a făcut furori în telenovele precum „Numai iubirea”, „Daria, iubirea mea”, însă scenele erotice pe care a avut curaj să le joace în pelicule de anvergură nu pot fi uitate prea uşor. Ultimul serial în care a jucat a fost „O săptămână nebună”, iar de câţiva ani s-a retras la Buftea, unde şi-a cumpărat o casă de vacanţă. Acum a revenit în forță în “Circul Matteo”, cel mai recent film de televiziune al Casei de Producţie TVR

 • Celebra cântăreața a uimit audiența unei lansări de carte după ce și-a făcut apariția, la fel de distinsă și elegantă, tocmai din îndepărtata Americă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1