Lavinia și Bănică «au lucrat» la un bebeluș în vacanță?

Ca mai toţi colegii lor de breaslă, Lavinia şi Ştefan Bănică şi-au început şi ei anul într-o vacanţă exotică, la căldură, la malul oceanului. Cei doi soţi s-au relaxat în America de Sud, iar solista a făcut paradă, pe Internet, cu costumele de baie sexy. Cel mai fericit a fost, cu siguranţă, soţiorul Ştefan Bănică.

După un decembrie plin de concerte, lansări şi proiecte TV, cuplul format de Ştefan Bănică (50 de ani) şi Lavinia Pârva (33 de ani) s-a refugiat la mare, la soare, tocmai în America de Sud. Vacanţa romantică a picat numai bine, pentru că în ultima vreme solista a tot bătut apropouri legate de dorinţa de a deveni mamă.

14_foto-1-4-coltoata.jpg

Lavinia arată senzaţional în costum de baie şi fără strop de machiaj

Mai mult, fotoreporterii Click! au surprins-o la o clinică de ginecologie, cu analizele în mână. Lavinia Pârva ne-a şi confirmat acest plan de familie. “Eu îmi doresc să devin mamă atunci când Dumnezeu va vrea să se întâmple asta. Eu sunt pregatită”.

«Eu sunt pregătită să devin mamă»

Cine ştie, poate intimitatea oferită de vacanţa în doi i-a ajutat pe Ştefan şi pe Lavinia să “lucreze” intens la un bebeluş. “Am fost în vacanţă, în America de Sud, şi nu este pentru prima dată când ajung acolo. Merg destul de des, pentru că sunt foarte atrasă de acea parte a lumii. Acolo mă simt ca acasă de fiecare dată. Ador muzica din America Latină, dansul, clima, tot. Iar oamenii sunt tot timpul veseli, fericiţi! Când am scris piesa «Aroma del amor» am fost inspirată de acele locuri. Şi îmi doresc ca muzica mea să fie în acea direcţie. Deşi eu sunt un om vesel, pentru că acum în România se ascultă muzică tristă, voi scoate şi eu în curând un nou cântec în trend, care se va numi «Tristă mi-e fericirea»”, ne-a povestit, în exclusivitate, Lavinia. Revenit din vacanţă, Ştefan Bănică se întoarce şi el la proiectele profesionale.

Joi, 18 ianuarie, artistul va urca pe scena teatrului cu piesa “Jake şi femeile lui”. Ştefan are mai multe proiecte în pregătire atât în muzică, cât şi în teatru. În lunile februarie şi martie solistul va avea un turneu cu spectacole de teatru, în mai multe oraşe în ţară. 

S-au căsătorit în septembrie

Laviniei s-a schimbat viaţa la 180 de grade de când a devenit iubita lui Ştefan Bănică, iar acum, după şase ani de relaţie, Lavinia Pârva are verigheta pe deget. N-am văzut-o mireasă, căci nunta a avut loc în secret, în septembrie 2017, în Bulgaria, invitaţii fiind aduşi acolo sub pretextul că solistul îşi serbează ziua de naştere (n.r. pe 18 octombrie a împlinit 50 de ani).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1