Lavinia Petrea, topită după copiii ei. Cum arată ştirista la o lună după ce a născut

lavinia.jpg

lavinia petrea copii pro tv
Lavinia, alături de cele două fetiţe ale sale, Karin şi Klara
Foto: arhivă personală

Adio, machiaj de televiziune şi sacou! Lavinia Petrea a intrat de ceva timp în concediu de creştere copil şi a uitat ce înseamnă să treci pe la cabina de make-up înaintea ştirilor şi pe la garderobă. Prezentatoarea poartă haine lejere şi a renunţat la farduri, copiii fiind acum preocuparea ei principală. Într-o imagine în care îşi strânge bebeluşul la piept, ştirista mărturiseşte că a pierdut noţiunea timpului de când stă acasă, dar se bucură de zâmbetele copiilor ei.

Lavinia Petrea este o mămică tânără care îşi îndeplineşte sarcinile casnice foarte conştiincios. Perezentatoarea a adus pe lume al treilea copil, eveniment care s-a petrecut în urmă cu o lună, şi de atunci experimentează viaţa cu trei copii. Deşi este extrem de greu să se ocupe de micuţii, cu vârste şi nevoi diferite, ştirista încearcă să facă faţă noilor provocări, fiind foarte încântată de noua ei viaţă de familie. Nu mai ştie ce dată este în calendar, dar zilele sunt pline de iubire în casa ei. Micuţa Karin a fost şi ea primită foarte bine de fraţii ei mai mari, Mathias şi Klara, care o răsfaţă ca pe o păpuşă, aşa că vedeta se bucură de armonie. 

copii_lavinia.jpg

lavinia petrea copii pro tv
Lavinia Petrea şi soţul ei sunt părinţii a trei copii superbi
Foto: arhivă personală

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Dan Varga de cinci ani. Cei doi sunt deja părinţii unui băiețel, Mathias, în vârstă de trei ani și jumătate, și ai unei fetițe, Klara, în vârstă de un an și jumătate. Şi pentru al treilea copil, Lavinia a ales tot un nume special şi a şi explicat cum i-a venit ideea ca fetiţa ei cea mai mică să poarte numele Karin. “Soțul meu are rădăcini nemțești, părinții lui locuiesc în Germania și am dorit să găsim ceva din același registru cu numele lui Mathias și al Klarei și ne-am gândit la Karin”, povestea recent Lavinia.

loading...
Loading...

Citește și

 • lavinia petrea pro tv

  Aşteptarea a luat sfârşit pentru Lavinia Petrea. Prezentatoarea Pro Tv a născut vineri seară prin operaţie cezariană o fetiţă superbă, bebeluşul fiind al treilea copil al ştiristei. Vedeta a ales să aducă copilul pe lume la o clinică privată din Capitală. Naşterea a decurs fără probleme, la scurt timp de la fericitul moment, prezentatoarea fiind cea care a publicat şi o primă imagine emoţionantă cu Karin, pe care o strânge la piept.

 • lavinia petrea pro tv

  Lavinia Petrea şi-a dorit de mică o familie numeroasă şi este pe cale să-şi îndeplinească visul. Ştirista Pro Tv se pregăteşte să devină pentru a treia oară mămică. Ea va avea tot o fetiţă, a doua, căreia i-a ales un nume special. Vedeta jurnalului de dimineaţă de la postul din Pache Protopopescu a povestit într-un interviu recent de ce pentru toţi copiii a ales nume rar întâlnite în România.

 • lavinia petrea cununie civila

  Lavinia Petrea se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară cu soţul ei, procurorul Romulus Varga, fiind însărcinată în cinci luni. Cei doi au o relaţie de patru ani, pe care o trăiesc la intensitate maximă, dar departe de ochii curioşilor, motiv pentru care nu au făcut mare tam-tam cu nunta lor. Ştirista şi tatăl copiilor ei s-au căsătorit în urmă cu ceva timp, în mare secret, şi abia acum cu ocazia aniversării au făcut publică o primă imagine din ziua cununiei lor.

 • lavinia petrea pro tv

  Nu toate gravide au norocul Laviniei Patrea! Ştirista Pro tv, însărcinată în cinic luni şi jumătate cu al treilea copil, se laudă cu o siluetă de invidiat şi nu are nevoie de mari schimbări vestimentare. Recent, prezentatoarea tv pe care telespectatorii o văd mereu "ascunsă" după pupitru a demonstrat la un eveniment monden la care a fost invitată că este într-o formă fizică excelentă. Nu s-a îngrăşat aproape deloc, iar burtica de gravidă abia dacă se observă.