Lavinia Petrea a născut o fetiţă. A devenit mămică pentru a treia oară

lavinia_petrea.jpg

lavinia petrea pro tv
Lavinia Petrea a devenit mămică pentru a treia oară
Foto: arhivă personală

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Lavinia Petrea. Prezentatoarea Pro Tv a născut vineri seară prin operaţie cezariană o fetiţă superbă, bebeluşul fiind al treilea copil al ştiristei. Vedeta a ales să aducă copilul pe lume la o clinică privată din Capitală. Naşterea a decurs fără probleme, la scurt timp de la fericitul moment, prezentatoarea fiind cea care a publicat şi o primă imagine emoţionantă cu Karin, pe care o strânge la piept.

Lavinia Petrea şi-a dorit o familie numeroasă şi şi-a îndeplinit dorinţa. Vineri seara, ea a născut-o pe Karin, o fetiţă superbă, bebeluşul fiind al treilea copil al vedetei. Lavinia Petrea este căsătorită cu Romulus Dan Varga de cinci ani. Cei doi sunt deja părinţii unui băiețel, Mathias, în vârstă de trei ani și jumătate, și ai unei fetițe, Klara, în vârstă de un an și jumătate. Şi pentru al treilea copil, soţii au ales tot un nume special şi au şi explicat cum le-a venit ideea ca fetiţa ei cea mai mică să poarte numele Karin.

lavinia_si_bebe.jpg

lavinia petrea fetita
Lavinia Petrea şi fiica ei Karin, într-o imagine emoţionantă de pe patul de spital
Foto: arhivă personală

“Soțul meu are rădăcini nemțești, părinții lui locuiesc în Germania și am dorit să găsim ceva din același registru cu numele lui Mathias și al Klarei și ne-am gândit la Karin”, povestea recent Lavinia.

Ştirista s-a retras de la pupitrul matinalului de la Pro Tv în urmă cu o lună, timp în care s-a odihnit pentru perioada solicitantă care o aşteaptă cu cei trei copii de care trebuie să se ocupe. 

loading...
Loading...

Citește și

 • lavinia petrea pro tv

  Lavinia Petrea şi-a dorit de mică o familie numeroasă şi este pe cale să-şi îndeplinească visul. Ştirista Pro Tv se pregăteşte să devină pentru a treia oară mămică. Ea va avea tot o fetiţă, a doua, căreia i-a ales un nume special. Vedeta jurnalului de dimineaţă de la postul din Pache Protopopescu a povestit într-un interviu recent de ce pentru toţi copiii a ales nume rar întâlnite în România.

 • lavinia petrea cununie civila

  Lavinia Petrea se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară cu soţul ei, procurorul Romulus Varga, fiind însărcinată în cinci luni. Cei doi au o relaţie de patru ani, pe care o trăiesc la intensitate maximă, dar departe de ochii curioşilor, motiv pentru care nu au făcut mare tam-tam cu nunta lor. Ştirista şi tatăl copiilor ei s-au căsătorit în urmă cu ceva timp, în mare secret, şi abia acum cu ocazia aniversării au făcut publică o primă imagine din ziua cununiei lor.

 • lavinia petrea pro tv

  Nu toate gravide au norocul Laviniei Patrea! Ştirista Pro tv, însărcinată în cinic luni şi jumătate cu al treilea copil, se laudă cu o siluetă de invidiat şi nu are nevoie de mari schimbări vestimentare. Recent, prezentatoarea tv pe care telespectatorii o văd mereu "ascunsă" după pupitru a demonstrat la un eveniment monden la care a fost invitată că este într-o formă fizică excelentă. Nu s-a îngrăşat aproape deloc, iar burtica de gravidă abia dacă se observă.

 • lavinia petrea pro tv

  După o săptămână grea în care Lavinia Petrea s-a cam chinuit să prezinte primele ştiri ale zilei la Pro Tv, vedeta a decis să se menajeze. Cum vocea răguşită i-a cam dat bătăi de cap şi niciun leac nu i-a fost prea mult de folos, prezentatoarea tv, care este şi însărcinată în şase luni cu al treilea copil, a absentat vineri de la pupitru lăsând locul colegei ei, Andreea Marinescu. Cele două blonde prezintă prin rotaţie jurnalul de dimineaţă al postului.