Lavinia Pârva, despre operațiile estetice: «Am făcut o remodelare de buze»

lavinia-parva.png

lavinia parva
Lavinia Pârva a intrat într-un proces de remodelare și rejuvenare facială
foto: arhivă personală

Iritată de informațiile care circulă despre ea în spațiul public, Lavinia Pârva a reacționat pe pagina personală de Instagram. Solista a declarat că nu și-a făcut nicio operație estetică. Totuși, soția lui Ștefan Bănică Jr. se află în plin proces de remodelare și rejuvenare facială, lucru evident deja la nivelul buzelor.

Lavinia Pârva și-a revenit spectaculos după sarcină, iar acum are o perioadă foarte activă pe rețelele sociale, unde promovează foarte multe produse cosmetice.

Vedeta a recunoscut, recent, că se află în mijlocul unui proces de remodelare și rejuvenare facială. Dezvăluirea vine în contextul în care în spațiul public au apărut mai multe informații că Lavinia ar fi apelat la chirurgia estetică.

”În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!
În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată! În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să il dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, a scris Lavinia pe Instagram.

Citește și:

Lavinia Pîrva dă tot din casă: Ştefan Bănică e foarte "cool" în rolul de tătic

Lavinia Pârva, în formă maximă la o lună după ce a născut! Cum am surprins-o pe soția lui Ștefan Bănică

Loading...

Citește și

  • Printul Harry Meghan Markle

    Nu va avea nici un rid pe chip datorită unor tratamente miraculoase. Experta în tratamente de rejuvenare Nichola Joss, care se ocupă de viitoarea nevastă princiară, a dezvăluit pentru "The Sun" cum o pregăteşte pe actriţa Meghan Markle până la nunta ei cu prinţul Harry, care va avea loc în mai.

  • adriana bahmuteanu

    Zilele acestea s-a discutat intens despre procedura cosmetică la care a apelat Adriana Bahmuțeanu la început de an. Silviu Prigoană a ținut televizorul închis și le-a interzis copiilor accesul la tablete, ca să nu-și vadă ”mama crăcănată pe masa ginecologică”, iar nepotul lui Gigi Becali a aruncat flăcări pe rețelele de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1