Lavinia Goste își protejează gemenele cu miere și lămâie. Ce reguli are acasă în timpul Coronavirusului

lavinia-goste2.jpg

lavinia goste
Lavinia Goste le-a amenajat fetițelor o cameră ca în cărțile de povești
foto: mamicadegemeni.ro

Coronavirusul a pus pe pauză programul majorității românilor. Din această categorie face parte și artista Lavinia Goste care, în ultima lună, și-a dedicat timpul exclusiv micuțelor ei gemene, absentând de la concerte. Totul se petrecere în jurul Mariei și a Ioanei, iar mama Lavinia se preocupă în permanență să le asigure tot ce-și doresc.

"Este o situație aparte pentru toată lumea, nu e tocmai ușoară. Chiar dacă stau acasă, fac tot posibilul să le ofer cât mai multă atenție și iubire și cred că acesta este primul antidot! În al doile lea rând, le-am explicat și lor ce înseamnă Coronavirus, ce se poate întâmpla, tocmai ca să înțeleagă bine situația.


În fiecare primăvară, pentru imunizare, le dau miere românească, Vitamina C, dar ele oricum mănâncă multă lămâie stoarsă, asta fac ele iar eu mă mir de ele. Cea mai importantă este alimentația și încercăm, facem tot posibilul să mâncăm cât mai sănătos.

Treaba este ca noi nu am început de acum să mâncăm sănătos, am început de mulți ani cu o alimentație sănătoasă. La un moment dat, gemenele îmi cereau crenvurști, și, ca să nu mai ceară, le-am explicat și le-am și arătat un filmuleț despre cum se fac aceste mezeluri. Din acel moment nu mi-au mai cerut așa ceva, norocul meu este că sunt și înțelegătoare. În această perioadă nu ieșim din curte, ne-am izolat de-a binelea!", a povestit artista.


Lavinia Goste, zi cu semnificație în care a devenit mamă de gemene


Cântăreața de muzică populară le-a născut pe cele două fetițe în luna august 2013. De atunci viața artistei s-a schimbat radical. Maria și Ioana au venit caun cadou, chiar în ziua în care relația Laviniei Goște cu Marius Zorilă a împlinit șapte ani.
„Minunile noastre, Maria și Ioana, s-au născut chiar în ziua primei noastre întâlniri, la o diferență de 7 ani. Teoretic, ele trebuiau să se nască pe 24 septembrie, însă s-au născut cu trei săptămâni înainte de termen. Au apărut contracțiile și, împreună cu medicul, a trebuit să alegem o dată, iar ziua aleasă a fost 29 august. Fetițele s-au născut fix la 7 ani după prima noastră întâlnire”, a declarat artista.

 

Loading...

Citește și