Lavinia Furtună şi-a redobândit echilibrul! S-a zbătut între obezitate şi anorexie

untitled.png

foto
Lavinia Furtună a fost în pragul anorexiei
Foto: Arhivă personală

Cântăreaţa de muzică populară Livia Furtună (32 ani) este admirată pentru vocea sa, dar şi pentru silueta de invidiat. Ceea ce puţini ştiu este că nu întotdeauna a avut o talie de viespe şi că a trebuit să se lupte cu kilogramele în plus. Din fericire, a reuşit să slăbească într-un mod sănătos şi să obţină echilibrul mult dorit.

Cântăreaţa a dezvăluit că lupta contra kilogramelor nu a fost deloc uşoară pentru că a trebuit să acţioneze pe două fronturi. S-a confruntat cu propria percepţie asupra felului în care arată, iar acest lucru a fost chiar mai dificil decât dieta. ”Toate kilogramele astea nu s-au dat jos asa ca prin minune. Le dadeam jos, le mai puneam. Am avut 80 de kilograme.  În creierul mereu o să fie teama asta, pentru că am trăit atâţia ani cu complexul ăsta şi în mintea mea sunt mereu grasă. Am avut şi o perioadă în care eram numai oase şi mă uitam în oglindă şi-mi spuneam: ”Doamne, nu!”. Se întâmplă să cazi şi în extrema asta”, au fost cuvintele cântăreţei, conform cancan.ro.

Astfel, cântăreaţa ajunsese în pragul anorexiei şi momentul în care trebuia să mănânce devenise un chin pentru ea. "Cântăream 48 de kilograme la 1,76. Iniţial, m-am bucurat că am slăbit, însă când am început să slăbesc brusc şi corpul a luat-o razna. Mă simţeam slăbită, îmi era rău, nu mai aveam poftă de mâncare, nu mai aveam nimic. Apoi, am trecut printr-o perioadă şi mai grea, nu mai suportam mirosul de mâncare, nu mai puteam să mănânc. Primul lucru la care m-am gândit a fost anorexia. M-am panicat, nu voiam să ajung în stadiul respectiv", a povestit acum ceva timp într-o emisiune de la Kanal D.

Loading...