Laurette vinde tot și pleacă în America

l114-laurette-1.jpg

Vedeta poartă accesorii de 5.000 €
Foto: Mihai Ionescu

Ar putea fi ultima vară în România pentru Laurette. Mulatra a ieşit la o plimbare prin Capitală în stilul vestimentar cu care ne-a obişnuit dintotdeauna: supersexy! Se pare că celebrul manechin vrea să plece definitiv din ţară. Ea şi-a scos casa şi maşina la vânzare pentru că vrea să „fugă” în America.

Temperaturile în termometre au crescut, iar vedetele noastre au renunţat la haine ca să facă faţă căldurilor. Este şi cazul lui Laurette care a pus pe jar bărbaţii cu apariţia ei supersexy.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe celebra mulatră zilele trecute pe străzile Capitalei cu un outfit în valoare de 5.000 €. Sandale Giuseppe Zanotti de 600 €, ochelari Prada de 375 €, poşetă Louis Vuiton de 2.650 € şi portofel de la acelaşi brand, de 300 €, un total de aprope 4.000 €, iar cu aceşti bani puteai cumpăra lejer o maşină la mâna a doua.

l214-laurette-2.jpg

E mândră de sânii ei cu silicoane de un kilogram
Foto: Mihai Ionescu

Mulatra a intrat într-o benzinărie să îşi alimenteze bolidul, un Range Rover negru, în valoare de 60.000 €, care i-a adus multe necazuri de-a lungul timpului, după ce în urmă cu ceva ani fostul iubit i l-a „sustras”.

Această apariţie sexy a celei mai cunoscute mulatre de la noi ar putea fi ultima, întrucât se gândeşte serios să plece definitiv de aici. „Vreau să plec în America. Am pus casa (vila din Bragadiru, jud. Ilfov, de 100.000 € - n.r.) şi maşina la vânzare şi vreau să fac acest pas important în viaţa mea. Dacă totul merge aşa cum am plănuit, probabil în noiembrie aş putea să mă mut cu tot cu fiica mea, Serena (8 ani). Am mai multe oportunităţi acolo decât am aici în momentul de faţă”, a spus, pentru Click!, Laurette Atindehou (35 de ani).

l314-laurette-3.jpg

Fotomodelul a savurat o îngheţată sprijinită de bolid
Foto: Mihai Ionescu

Singurul regret pe care l-ar avea e legat de mama ei care locuieşte în Brăila. Aproape săptămânal o vizitează, iar fiica ei este ataşată de bunică. „Mama are probleme de sănătate.

Trebuie să am grijă de ea, însă voi face în aşa fel încât de câteva ori pe an să vin la ea”, ne-a mai spus Laurette. Până atunci însă, vedeta se distrează pe litoral şi întoarce capete pe stradă.

 

Loading...

Citește și