Laurette șochează: „Îl vedeam ca pe un posibil iubit”. A fost audiată la Poliție, în scandalul de la hotel

laurette_captura_audieri_kanal_d.jpg

Laurette a fost chemată la audieri
foto: captură Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Laurette Attindehou (37 de ani) a fost chemată astăzi (23 martie) la audieri, la secția 10 de Poliție, pentru a face noi declarații în cazul incidentului petrecut la hotelul Centrul Vechi. Culmea, Laurette declară că a văzut în agresorul ei, Marian Tătic, un potențial iubit.

Laurette a venit însoțită de avocatul ei și a precizat că este în continuare în stare de șoc. Mulatra, care are numeroase răni pe corp în urma bătăii încasate, urmează un tratament strict, dat fiind că a rămas cu foarte multe traume fizice și psihice de pe urma agresiunii.

„Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

laurette-barbat-hotel1.jpg

Laurette a publicat pe Instagram poze cu bărbatul despre care spune că a agresat-o
foto: Instagram

Avocat: "O să prezentăm întregul set de mesaje dintre Laurette și această persoană"

Agresorul lui Laurette, Marian Tătic, a făcut și el în presă o serie de declarații, în care se apără și spune că nu este un violator și un bătăuș, așa cum l-ar fi descris mulatra. Avocatul lui Laurette a precizat, însă, că astăzi vor fi prezentate autorităților probele existente care dovedesc, de fapt, cum au stat lucrurile între cei doi. „În acest sens o să prezentăm întregul set de mesaje dintre Laurette și această persoană. Este greu ca o persoană să se apere într-un dosar de acest gen, iar modalitatea pe care acesta o aplică nu este una foarte corectă. Cred că este foarte greu să spui că nu ai lovit-o când toată lumea a văzut vătămările corporale pe care le-a suferit”, a declarat avocatul vedetei.

Laurette: "Eu am vrut o relație cu el"

Marian Tătic a depus și el plângere penală împotriva lui Laurette, acuzând-o pe aceasta de tâlhărie, dar și că l-ar fi atacat, la rândul ei. Laurette neagă însă și spune că, niciodată, nu s-a pus problema de a întreține relații intime pe bani, ba mai mult, ea chiar și-ar fi dorit o relație cu agresorul. „Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou. Eu nu am făcut decât să mă apăr și cred că orice femeie s-ar fi apărat de un agresor care a încercat să o bată și să nu o lase să iasă din cameră. Eu nu i-am dat cu cotul în gură, doar m-am apărat când el m-a mușcat de mână, când am vrut să ies pe ușă. Nu s-a pus problema de bani. El vrea să mă denigreze ca mamă și ca persoană, dar am încredere că autoritățile își vor face treaba”, a mai spus Laurette.

Citește și:

Bărbatul acuzat că a agresat-o pe Laurette, declarații fără perdea. Cum se apără fotomodelul

EXCLUSIV! În ce hal a fost bătută Laurette la hotel! Pozele cu rănile sunt greu de privit. ”Bine că nu am murit acolo”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5