Laurette, dărâmată de necazuri: divorţ şi embargo la camera intimă

12-13-vedete-foto-1-8-col-laurette-in-stanga-lucram-pe-poza.jpg

Laurette şi Ciprian Nistor au probleme în căsnicie la nici un an de la nuntă

Abstinenţă sexuală totală pentru cuplul Laurette Atindehou şi Ciprian Nistor. După ce afaceristul a provocat un scandal monstruos în Penitenciarul Jilava, conducerea a hotărât să-l pedepsească transferându-l la Gherla, în regim închis. În plus, i-au ”tăiat” şi vizitele intime cu nevasta.

În luna iulie, după ce a primit pedeapsa definitivă de 15 ani pentru fapte de evaziune fiscală, Ciprian Nistor a devenit extrem de recalcitrant. A făcut scandal în repetate rânduri şi a avut o altercaţie serioasă cu conducerea penitenciarului Jilava, unde se afla de câteva luni, aşa că şefii i-au aplicat imediat o corecţie care să-i mai taie din elan: l-au mutat la Penitenciarul Gherla şi i-au schimbat regimul, de la semi-deschis, la închis. Ba, mai mult, pentru o perioadă, i-au interzis accesul la camera intimă, aşa că Laurette Atindehou şi soţul său şi-au luat adio de la iubirea trupească. 

12-13-vedete-foto-2-2-col-laurette-sot.jpg

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în penitenciarul Jilava

Deocamdată, cei doi se pot vedea doar la vorbitor. ”De o lună şi jumătate de când Ciprian se află la închisoare, Laurette l-a vizitat de trei ori. I s-a interzis acestuia şi accesul la camera conjugală, aşa că au stat doar la vorbitor. Are stricteţe mare, la regim închis, el nu se mai poate bucura de viaţă cum o făcea la Jilava, unde avea regim semi-deschis. I s-a înjumătăţit şi timpul de vorbit la telefon. Are dreptul la doar 20 de minute pe zi”, a declarat o sursă din apropierea celor doi.

2-3-neatza-1-4col.jpg


Laurette şi Ciprian s-au căsătorit în puşcărie, în februarie 2017

Dar accesele lui de furie nu au luat sfârşit, aşa că Nistor şi-a vărsat nervii şi pe Laurette, mulatra fiind atunci la un pas de divorţ. 

”Deşi distanţa este mare, şi trebuie să parcurgă dus-întors 900 de km şi 12 ore de condus, ca să-l vadă, Ciprian îi mai face şi scandal din nimicuri. A fost foarte supărată şi chiar i-a spus că vrea să divorţeze, însă a trecut peste. Nu cred că-l va mai ierta dacă o să continue aşa”, ne-a mai spus aceeaşi sursă. Acum, Laurette este liniştită şi se concentrează asupra unui proiect important. 

Laurette promovează un magazin de telefoane şi de accesorii pentru miliardari

Celebrul fotomodel s-a mobilizat şi mai mult şi a reuşit să-şi găsească un job bine plătit. Mai precis, aceasta va ocupa postul de manager al unui magazin care se va deschide cât de curând  în incinta hotelului Marriott, din Bucureşti. Acesta este destinat în mare parte oamenilor cu mulţi bani, care vor să achiziţioneze obiecte scumpe sau să-şi personalizeze telefoanele cu aur, platină, diamante sau cu pietre Swarovski. Pentru acest job, Laurette va renunţa la cabinetul de avocatură la care lucra ca asistentă. ”Pentru postul de manager, Laurette va primi un salariu destul de bun, astfel încât să renunţe la celălalt loc de muncă”, ne-a spus o sursă din apropierea manechinului. 

l15-actu-1-2col-190.jpg


Mulatra îşi asigură viitorul după ce soţul ei, Ciprian Nistor, a fost mutat în penitenciarul Gherla din cauza comportamentului agresiv
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1