Laura Giurcanu a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul de logodnă primit de fotomodel

lauragiurcanu2.jpg

laura giurcnau
Laura Giurcanu a fost cerută în căsătorie
Foto: Arhivă personală

Laura Giurcanu este o tânără care la doar 22 de ani are tot ce şi-ar putea dori. O carieră de succes în industria modei, fani care îi urmăresc clipurile video pe care le încarcă pe contul personal de youtube şi o viaţă personală împlinită. Iată că evenimentele care o fac fericită se ţin lanţ, căci cea care a câştigat Next Top Model în anul 2014, a fost cerută de soţie de iubitul său şi, aşa cum era de aşteptat, nu a ratat ocazia de a arăta tuturor prietenilor virtuali inelul de logodnă pe care l-a primit.

Laura Giurcanu trăieşte o poveste de dragoste alături de un tânăr pe care îl ţine departe de priviirle curioşilor. Rareori ea încarcă fotografii în care apare alături de acesta, dar şi când face acest lucru, imaginile cu cei doi amorezi sunt apreciate de mii de urmăritori. Se pare că iubirea dintre ei evoluează cu paşi repezi, iar relaţie este una suficient de consolidată întrucât iubitul Laurei şi-a luat inima în dinţi şi a făcut pasul cel mare. 

Modelul a fost cerut în căsătorie, iar răspunsul a fost unul afirmativ. Cea care a dat vestea a fost chiar Laura. Ea a încărcat o fotografie în care apare purtând inelul de logodnă. În dreptul imaginii este scrisă data 31.05.2019, o zi care va rămâne cu siguranţă în aminitirea şi sufletul celor doi viitori soţi. 

inel-de-logodna-laura-giurcanu

inel de logodna laura giurcanu
Laura Giurcanu le-a arătat prietenilor virtuali inelul de logodnă
Foto: Arhivă personală

Cine este Laura Giurcanu

La doar 14 ani, Laura Giurcanu a câşrigat cea de-a doua ediţie a emisiunii Next Top Model. Ea şi-a construit o carieră de model şi a colaborat cu reviste renumite precum Vogue, Elle, Cosmopolitan. În plus, a lucrat alături de atişti celebri, printre care se numără şi The Weekend şi a defilat pe podiumurile din New York, Paris sau Milano. În anul 2015 şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de zeci de mii de adolescenţi care o consideră un exemplu. 

laura-next-top-model-10.jpg

laura giurcanu
Laura a câştigat concursul Nex Top Model în anul 2014, atunci când avea doar 14 ani

Laura a dezvăluit că industria modei este una în care nu oricine poate supravieţui ulor, întrucât profesia de model este una care necesită seriozitate, foarte multă muncă şi dăruire. La doar 13 ani, ea a început să cocheteze cu moda, aşadar nu a avut parte de ceea ce mulţi ar cataloga ca fiind o adolescenţă normală. Cu toate acestea, tânăra se declara fericită cu viaţa pe care o duce şi recunoscătoare experienţelor care au transformat-o în persoana care este în ziua de astăzi."M-a schimbat total(nr.r meseria de model). M-a feminizat, m-a educat, m-a maturizat și m-a întărit foarte mult. Am aflat că viața nu e roz și am simțit cât de greu e să te întreții singur și să faci bani. Am fost plecată în multe țări, pe multe continente și mă consider extrem de norocoasă. E total altă lume în fiecare loc, dar frumusețea stă în faptul că te poți adapta oriunde și ajungi să te simți ca acasă", declara Laura. 

Loading...

Citește și