Laura Cosoi a reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii

laura-cosoi-hainute-fetita.jpg

Laura Cosoi a revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii
Foto Instagram

Laura Cosoi a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde a recunoscut faptul că î timpul sarcinii a pus câteva kilograme în plus, însă, în timp, vedeta a reușit să revină la greutatea pe care o avea înainte să aducă pe lume primul ei copil.

Chiar dacă era vizibilă schimbarea, Laura Cosoi nu s-a rușinat niciun moment de faptul că luase în greutate, ba mai mult, actrița declară că important nu este cum arăți, ci să fii sănătos și să te simți bine în pielea ta. 

„Am revenit la kg de dinaintea sarcinii, dar mai am de lucru la tonifiere. Recunosc că nu mai pot să mă organizez atât de bine și la sport ajung mai greu, dar nu mă plâng căci ne cam alearga antrenorul nostru personal, Rita. Cu aceste imagini vreau doar să spun că nu mi s-au părut o povară kg în plus rămase imediat dupa sarcină, pentru că sunt firești. Transformările corpulului în momentul sarcinii și după sunt doar o etapă, iar în timp silueta își recapătă forma. ☺️ Cel mai important este sa te simti bine și să fii sănatoasă pentru tine si pentru copilul tau ! Gând pentru viitoarele și prospetele mamici!”, a scris Laura Cosoi pe contul de socializare. 

Fosta iubită a lui Smiley a publicat o serie de imagini prin care le-a arătat tuturor femeilor că este normal să iei în greutate atunci când urmează să aduci pe lume un copil, însă mai important decât acest lucru este sănătatea. 

Loading...

Citește și

  • laura cosoi

    Petrecere cu râsete de copii, animatori şi multe fotografii. Aşa ar putea fi descris pe scurt evenimentul important din familia Laurei Cosoi care a avut-o în centrul atenţiei pe fetiţa ei. Rita a împlinit marţi (11 iunie) un an, prilej pentru părinţi de a-i tăia moţul, aşa cum este tradiţia în Moldova. Cheful cu părinţi, bunici, naşi şi prieteni a fost ţinut în avans şi a avut loc sâmbătă (8 iunie).

  • Este pasionată de gătit, a lansat recent a doua ei carte de bucate, iar din mâna ei ies adevărate delicatese. Nu e de mirare că pentru fetiţa ei Laura Cosoi inventează cele mai bune şi mai sănătoase reţete. O parte le congelează şi le păstrează pentru situaţii de urgenţă. Sunt perfect sigure şi gustoase, dă asigurări vedeta, care explică pe larg cum procedează.