Laura Cosoi, mesaj tulburător la moartea tatălui ei. Marius Cosoi a fost ucis de Covid-19

laura-cosoi.jpg

laura cosoi si tatal ei
Laura Cosoi și tatăl ei, Marius Cosoi, au avut o relație specială
foto: arhiva personală

Laura Cosoi a transmis un mesaj scurt, dar tulburător pe contul personal de Facebook, după ce tatăl ei a pierdut lupta cu Covid-19.

”Azi, tăticul meu iubit și bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Marius Cosoi a murit joi, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Tatăl Laurei era profesor de sport și antrenor de handbal și baschet în Iași. Anunțul decesului a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca despre unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

Marius Cosoi a apărut în reclama la salamul săsesc

În urmă cu patru ani, Laura Cosoi a povestit cum a ajuns tatăl ei, persoana cu cele mai puține înclinații artistice din familie, să joace în reclama la salamul săsesc.

”Ei bine, într-o bună zi, Alina (soara Laurei, n.r.) i-a propus tatei să participe la castingul pentru Salam Săsesc. După numeroase insistențe, tata nu numai că s-a dus, dar chiar a și căștigat castingul!
Astfel, tatăl meu a avut proba de costum, indicații de urmat și acum apare în spotul tv, fiind sasul Ludwig.
Așadar, tata este în reclama pentru Salam Săsesc, iar eu sunt în reclama Pantene.
Cum este și viața asta! Niciodată nu m-aș fi gândit că am să fiu colegă cu tata de spot tv. Hai, dacă apăream în același spot era poate ceva firesc, dar fiind în spoturi diferite, pentru branduri diferite, activând in domenii diferite, chiar mi se pare «once in a lifetime»( o dată într-o viață de om, n.r.)!

Sunt tare mândră de el și ori de câte ori văd spotul mă surprind strigând prin casă «Uite-l pe tata»!”, a scris actrița pe blogul personal.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1