Laura Cosoi a cerut sfaturi despre diversificare de la Adi Hădean, fost jurat la MasterChef

laura_cosoi.jpg

laura cosoi insarcinata 6 luni fetita vacanta
Laura Cosoi va deveni mămică de fetiţă în mai puțin de o lună
Foto: arhivă personală

Laura Cosoi (36 de ani) mai are foarte puțin și își va strânge fetița în brațe. Însărcinată în ultima lună, actrița este în continuare o femeie foarte activă. Își pregătește licența la Teatru, lansează cărți și își face timp să participe la emisiuni. Invitată de Adi Hădean la ”Medium Rare” de la Europa FM, Laura s-a interesat de o etapă esențială în viața oricărui bebeluș, diversificarea.

O mămică pregătită e o mămică relaxată. Pasionată de gătit, autoarea unei cărți premiate în domeniul gastronomiei, Laura Cosoi a început deja să se intereseze de alimentația bebelușului. Actrița i-a cerut sfatul fostului jurat de la MasterChef, Adi Hădean, chiar în emisiunea acestuia din urmă, de la Europa FM.

Laura a încercat până acum să păstreze echilibrul în ceea ce privește alimentația în sarcină și să se bazeze mai mult pe instincte în deciziile ei. Actrița a mărturisit că speră să fie la fel de echilibrată și după ce va naște, știut fiind faptul că lucrurile o cam iau razna în această perioadă. Sfaturile vin toate părțile, mai ales fără să fie solicitate, iar riscul de a pierde contactul cu realitatea este mare. Mai cu seamă când vine vorba despre felul în care trebuie făcută diversificarea bebelușului, după vârsta de șase luni.

adi_hadean.jpg

adi hadean emisiune culinara masterchef
După două sezoane de "MasterChef", Adi Hădean a trecut la radio
Foto: Pro TV

 

Vedeta a primit încurajări de la gazda emisiunii ”medium Rare”, Adi Hădean, el însuși tatăl unui băiețel. ”Fiul meu mănâncă de toate. Am început diversificarea cu mâncare indiană. M-am gândit că sunt atâția copii indieni care mănâncă astfel, deci nu are cum să-i facă rău. A renunțat la lapte la un an. Are dulapul lui cu specialități acasă, adică lucruri ambalate, nu ceea ce-i gătim noi, iar faptul că sunt toate acolo, la îndemână, într-un dulap, foarte sus, unde nu ajunge singur, totuși, face să nu și le dorească chiar atât de mult. N-am vrut ca lucrurile astea să devină pentru el fructul oprit și să tânjească după ele”, a spus Adi Hădean.

Loading...
 
 

Citește și

  • laura cosoi gravida ultimul trimestru

    O lună şi jumătate o mai desparte pe Laura Cosoi de fetiţa ei. Actriţa a început numărătoarea inversă până la data de 15 iunie, moment de la care medicii i-au spus că teoretic ar putea să nască. Cum celebra blondă îşi doreşte să aducă pe lume bebeluşul pe cale naturală, ziua exactă la care va deveni mămică nu se cunoaşte încă de pe acum. În schimb, Laura ştie că are însă un obiectiv precis, să-i strângă o garderobă în culori pastelate fetiţei.

  • hadean, nicolai, hollande, ciolos

    Bucătarii de la televizor au pregătit masa oferită de premierul Dacian Cioloș pentru delegația Franței, condusă de președintele François Hollande. Adrian Hădean, chef în emisiunea MasterChef de la Pro TV timp de două sezoane, și Nicolai Tand, simpaticul StarChef de la Antena Stars, au avut o misiune grea marți, 13 septembrie. Au gătit sub atenta supraveghere a agenților SPP.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1