Laura Bretan nu mai are timp de şcoala normală din cauza concertelor. Ce decizie a luat

bretan12-13-laura-bretan.jpg

Laura Bretan a susținut aseară un show la ”Cerbul de Aur”
Citeste tot despre: 

Laura Bretan (17 ani), care în 2016 a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, la concursul ”Românii au talent” (PRO TV), s-a aflat joi seară pe lista recitalurilor de la ”Cerbul de Aur”, eveniment transmis de TVR, de la orele 21.00, în perioada 22-25 august.

Ea este atât de prinsă cu spectacolele în întreaga lume, încât nu mai ajunge la cursurile colegiului din America, așa că a apelat la învățământul online, prin Internet.

”Printre proiectele mele de acum se numără un album la care lucrez şi am avut câteva concerte în Africa de Sud, Elveția, Italia, Germania. Pentru că particip la spectacole, fac școala online. E mai ușor pentru mine şi mai ales îmi e mai ușor să recuperez. La concerte mă însoţeşte mama mea, dar, uneori, vine și restul familiei, sora, fratele și tatăl meu. În timpul liber îmi place să joc baschet, volei, fotbal american, să scriu poezii, să compun muzică. Depinde de unde vine inspirația, câteodată scriu pop, jazz, sau chiar operă. Aşa cum am spus, acum lucrăm la album”, a menționat Laura Bretan. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1