Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina și a rupt logodna cu iubitul tinerel

larisa-dragulescu-ovidiu-mihai.jpg

larisa dragulescu si ovidiu mihai
Larisa Drăgulescu și Ovidiu Mihai s-au logodit la începutul anului trecut
foto: arhivă personală

Larisa Drăgulescu (35 de ani) trece prin momente grele după ce a pierdut o sarcină și pus capăt logodnei cu fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani). Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a dat chiar ea veștile triste pe pagina personală de Facebook și a cerut discreție, pentru a se putea reface, alături de cei doi copii din mariajul cu marele gimnast.

”Astăzi, 13 septembrie 2019, și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal, ca de fiecare dată, nedorind să las false impresii”, a scris Larisa Drăgulescu pe pagina personală de Facebook.

După ani de zile în care s-a certat cu fostul soț, Larisa părea să-și fi găsit în sfârșit fericirea în brațele lui Ovidiu Mihai, atacant la CSM Râmnicu Vâlcea. Cei doi și-a anunțat, emoționați, logodna pe rețelele sociale la începutul anului trecut. Cel mai mportant pentru Larisa era faptul că Ovidiu se înțelegea bine cu cei doi copii ai ei din căsnicia cu Marian Drăgulescu, Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani). Diferența mare de vârstă dintre cei doi nu părea să-i încurce deloc pe îndrăgodtiți.

Din păcate, logodna nu a fost urmată, așa cum cu siguranță și-ar fi dorit Larisa, de o nuntă, iar tristețea despărțirii este dublată acum de pierderea unei sarcini.

Larisa și Marian Drăgulescu au divorțat cu scandal în 2008

După ce au divorţat în 2008, Marian şi Larisa Drăgulescu au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă.

Citește și:

Fiica lui Marian Drăgulescu, patru operații ca să audă vocea mamei. Video și poze emoționante

Marian Drăgulescu a luat masa cu nevasta, fosta soţie şi noul ei logodnic

 

Loading...

Citește și